Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paryzolda

Solarium.. pytanie

Polecane posty

Gość paryzolda

Cześć. Mam kilka pytań odnośnie solarium. Nie podpięłam się pod inny topic, bo tam wszyscy jednogłośnie stwierdzili, że solarium jest niezdrowe i nic niep oradzili, a skrytykowali dziewczynę. Ja wiem, że solarium jest nie najlepszym wyjściem, ale myślę, że to najlepszy sposób żeby moja skóra złapała jakiegoś kolorku, a nie żebym była wiecznie blada. Solarium omijałam 18 lat. Jakoś tak wyszło, że nigdy nie byłam. Ale w tym roku bardzo schudłam i wreszcie będę mogła pokazać się na wiosnę, lato w mniej zakrytym ubranku. Dlatego chciałabym opalić się trochę zanim przyjdzie prawdziwe słonko. Na ile minut powinnam pójść pierwszy raz i na ile maksymalnie potem. Nie jestem osobą, która łatwo się opala. Zawsze muszę długo wylegiwać się na słonkuzanim mnie coś złapie, a jak złapie to na czerwono, ale po 2 dniach brązowieje. Zamierzam przeznaczyć 100zł czyli sto minut. Jak to rozłożyć w czasie. 2-3 razy w tyg? nie chce byc pomaranczowa ale chce byc lekko opalona i ladnie wygladac.

Gość solarek as
to zalezy od mocy łózka. najlepiej na początek 3-5 minut... tak z dwa trzy razy a potem juz na 8-10min a najlepiej sie poradz w solarium

Najlepiej jak zapytasz w solarium jakie mają lampy i ile minut możesz pierwszy raz się opalać. Mnie po kilku miesiącach nie opalania babeczka wpuściła na 7 minut.

Gość kruleffna
zalezy jaka masz karnacje,ja mam jasną i jak bylam pierwszy raz na 5 min to niezle sie spaliłam.drugi raz bylo tak samo a potem juz coraz lepiej

Gość ja chodze na solarium
na pierwszy raz powinnas isc na 5 minut po 4-5 dniach (w zaleznosci czy bedziesz czerwona) na 7 pozniej tez jakos po 4 dniach, nastepnie mozesz isc smialo na 10 i tak ze dwa razy pozniej 12 tez dwa razy,albo raz a pozniej juz chodz na 15 sama bedziesz wiedziala kiedy powinnas isc, taki sposob jak ci dalam stosuje od lat i mam piekna opalenizne a nie strzaskane cialo solara, pozdrawiam

Gość ciekawska123
piszesz,ze bardzo schudlas czy stosowalas jakas diete?mozesz napisac

Gość klamereczka
piszesz,ze bardzo schudlas czy stosowalas jakas diete?mozesz napisac Ludzie, te pytanie mnie zabijaja. Kazdy kto schudl ograniczyl spozywanie pokarmow i prawdopodobnie zaczal sie wiecej ruszac. Nie ma zadnego magicznego sposobu na schudniecie:O