Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Luellllaaa

Była mojego faceta...

Polecane posty

Gość Luellllaaa

Nie mam z nią kontaktu, nie znam jej. Mimo to zobaczyłam jej profil na nk i fotce. Była z moim chłopakiem 3 lata. Jest od niego starsza 4,5 roku... Ma zupełnie inny typ urody od mojego. Jest niska, dupiata, cycata i za przeproszeniem ubrana jak dziwka spod latarni... Po zdjęciach widzę że zachowanie prawdopodobnie też nie lepsze. Wiem że przeszłość się nie liczy ale jakoś nie mogę przestać myśleć, że on spotykał się z ,,taką" ::O:O:O Wiem że okropna jestem :O

Gość dziewczyna waszki g
a Ty jesteś młodsza czy równolatka w stosunku do niego?

Gość zazdrośc jest straszna
a zwłaszcza durna zazdrość !~!!! Przecież wybrał ciebie a nie ją ! Nie komentuj tego przy swoim facecie bo to tylko zajątrzy stosunki między wami 🖐️

Gość Luellllaaa
równolatka... I jestem pierwszą dziewczyną w jego wieku z którą się spotyka. Wszystkie wcześniej były starsze

Gość Luellllaaa
Wiem że straszna :O Nie chcę tego ale co ja poradzę :O:O:O Nie obrażam jego byłej. Powiedziałam mu tylko że ja napewno nie spotykałabym się z tyle młodszym chłopakiem :O I że ona pewnie jakaś zdesperowana była.

Gość dziewczyna waszki g
To ile on miał dziewczyn i o ile były starsze? Czemu je tak sobie wybierał? Co do tematu, to faceci czasem robią różne głupie rzeczy i zwłaszcza za młodu lecą na każdy wystawiony cyc :P

Gość dobrze radze nie gadaj mu
takich rzeczy bo to głupie !

Gość Connie299
pokaz jej konto na nk to oceni sie;]

Gość Luellllaaa
Nie wiem ile miał, kilka... Już tak bardzo to wścibska nie będę. Tamta laska na każdym zdjęciu ma piersi prawie, że na widoku - i dotego takie balony :O:O Wiem napewno że nie traktował jej zbyt poważnie. Latał za innymi jak z nią był. a konta to nie będę pokazywać bo szanuję prywatność

Gość dfedfdfdfa
Nie rozdrapuj przeszłości... Ci Ci to da..

Gość o ranyyy noo
gdyby miał dziecko z inna laska to mogłabys lamentowac ... Wierz mi ,ze każdy facet miał zawsze jakąś poprzednią laske i co? Gdyby wszystkie tak do tego podchodziły to ja nie wiem co by sie działo !:O

Gość Luellllaaa
Raczej zazdrosna :O:O

Gość oj tam ja też jestem zazdrosna
i co?! Mój mąż miał pare dziewczyn daawno kiedyś...i co ja też miałam paru chłopaków .Na NK oboje mamy profile i nie mamy problemów ze swoimi byłymi a nawet powiem ci ze wysyłamy im zyczenia świateczne czy urodzinowe ! Przeszłość jest za nami a nasi partnerzy wybrali własnie nas a nie swoje byłe ,takie zycie ! Jak jakas była napisała wiadomośc do męza to po prostu grzecznie odpisał ....no może mój jest inny a ja już mniej zazdrosna ,wkońcu to już 9 lat po ślubie 🖐️

dziewczyno naprawdę jesteś taka głupia czy tylko udajesz?? bo po twoim tekście, że skoro spotykała się z młodszym to musiała być zdesperowana wniosek nasuwa się prosty. Współczuję myślenia.

Gość Luellllaaa
No dla mnie spotykanie się w wieku 22 lat z 17-latkiem byłoby trochę obciachowe.

Gość obciachowe to jest właśnie
zakładanie takiego topiku z durnowatym tematem :O

Gość Mój spotykał się z typiarą
która ma morde jak EWA MINGE!!!! to jest porażka,jak ją oglądam to aż mnie na wymioty bierze;/;/;/

czasami 17,18-latek wygląda na 22, 23 lata..nie slyszałaś?nie widziałaś? ile jest par i małżeństw gdzie kobieta jest starsza..dla Ciebie to obciach dla innych nie

Gość a moj sie spotykal z taka
ktora miala grube łydki :P

Gość Luellllaaa
Ale ona wygląda na 30 lat :O:O I to jest okropne :O Taka zniszczona solara w stroju dziwki :O

Gość Luellllaaa
Eva Minge :D:D:D:D:D:D Nie no to nie jest tak źle z nią....