Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dukacom

Oglądałam wywiad z Cichopek dzisiaj i musze powiedzieć, że ją polubiłam

Polecane posty

Gość dukacom

Nigdy nie moglam jej strawic bo tak duzo w mediach jej bylo i w ogole jakos nie przepadalam za nia. A dzisiaj na tvn style byl wywiad z nia przeprowadzony przez Magde Molek i musze sie przyznac ze zaczelam dazyc ta cichopek sympatia. Taka grzeczna, ulozona dziewczyna. jest ok.

Gość a mnie nic nie przekona do nie

Gość no sorry ale co mam myśleć
o kimś kto publicznie w jakimś wywiadzie nazywa sam siebie IKONĄ TV !!! No wybacz ...

Gość pppppppfffffffffffff----------

Gość dukacom
Ale ona jest ikona tv.

ikona tv to jest krystyna janda anie jakas wiesniara co gada z tabloidami, ikona tez jest jurek owsiak anie jakas taka menda co nic nie robi:P

Jest miła, sympatyczna to fakt.Miałem okazje z nią rozmawiać. Moim zdaniem, nie powinna jednak nazywać się ikoną itp - macie rację.. to trochę świadczy o próżności człowieka, czyż nie ?

Gość ukkjkjjhh
Moja siostra chodziła z nią do liceum. Była u nas kilka razy i wtedy była spoko ;) Teraz nie mają zbytnio kontaktu

Gość dukacom
Ja nie widze nic zlego w tym ze nazwala sie ikona tv. Bo obecnie to jest ikona. Jest jej duzo w tv. Tak jak Magda Molek czy Kinga Rusin.

jurek owisiak nie mowi o sobie ikona tv a ma iwciel wielbicieli niz cichopki razem zmroczkami razem wziete, nie ma nim wywiadow za duzo ani nie gada z tabloidami; ze jej jest duzo w tv wcale nie znaczy ze jest ikona tylko ze wie zkim sie przespac zeby jakis stolek zagzac jak jola rutowicz poprostu

Gość Kochaam Doleczki u Kobiet
Kasia Cichopek to piekna kobieta Podziwiam ją.

Gość a czy wiesz co kto to ikona
..."Ja nie widze nic zlego w tym ze nazwala sie ikona tv. Bo obecnie to jest ikona. Jest jej duzo w tv. Tak jak Magda Molek czy Kinga Rusin..." Ikoną tv może być ktoś przez lata pracujący w tv ,doświadczony ,lubiany przez widzów !!! :O

Gość TO KIM W TAKIM RAZIE JAST
np Grząyna Torbicka?! jeśli Cichopkowa to ikona tv :O jezuu żal mi was głąby kapuściane !🖐️

Gość bo jest jej dużo w tv to ikona
o matko mnie też jest dużo wszedzie i co ...:O

Gość a ja widziałam ten wywiad
i oni ona ładna tam nie była.... na zbliżeniach jakiś taki mech ma wokół twarzy i wory pod oczami, zęby krzywa..... a słodka jat jak tona lukru :O do zarzygania... nie lubię takich mdłych osób....juz Doda jest lepsza - idiotka, kurewka...ale przynajmniej JAKAŚ.