Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalamubrka

Jak sie odkochac

Polecane posty

Gość kalamubrka

Kocham sie w nim od roku.najgorsze jest to ze jestem bardzo niesmialaale tez to ze caly czas go spotykam bylismy juz na dwoch weselach razem spotkalam go chyba z 10 razy na sklepach gdzies tam .caly czas jest tak ze znajdziemy sie obok siebie np w autobusie na korytarzu.nawet na naszej kl gdy ktos np dodaje pinezki na zdjeciach jestem zawsze obok niego.wiem ze to niema sensu bo on do mnie nic ten teges.aha i jeszcze jedno ostatnio przez przypadek moja psiola wygadala sie przy kumplach ze ja sie w NIM kocham a oni mu chyba powiedzieli.tzn napweno!!!:( jest mi tak glupio. ostatnio tanczylismy on do mnie cos gada jest fajnie a w pewnej chwili pomyslam boze co ja tu robie on wie ze ja go kocham ale wstyd.zrobilo mi sie tak potfornie glupio!. czesto wydaje mi sie ze na siebie zerkamy.ale chyba wydaje mi sie . musze sie w nim odkochac!choc niemoge przestac o nim myslec!!poradzcie mi!aha pisalismy nawet kilka razy na gg fajnie sie z nim klkika ale co z tego jak ona mnie za idiotke.chyba. poradzcie co mam robic???

Gość kalamubrka
no ok tylko ze do "dorosncia"zostalo mi troche czasu.a jak to przezyc??chodzimy do tej samej szkoly niemal na kazdej przeriwe mijamy sie na korytarzu!