Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Młodaaa

Leczenie pęcherza tuż przed porodem

Polecane posty

Witajcie! Mam problem, przeziębiłam pęcherz. Moja pani ginekolog przepisała mi jakieś lekarstwo (furagin czy jakoś tak) na pęcherz, ale nie zrealizowałam recepty, ponieważ ten lek nie jest wskazany w okresie okołoporodowym, w którym teraz jestem. W aptece nic mi nie doradzili, poza herbatą z żurawiny, która prawie nie pomaga. Czy ktoś mógłby mi doradzić jaki lek mogłabym kupić bez recepty albo jakie zioła skuteczne na przeziębienie pęcherza?

a jak urosept?? z tego co sie orientuje to tez ziolowa. I jeszcze jeden jak sie nie myle urosal, zapytaj w aptece , albo poszukaj na necie ulotki , ale z tego co sie orientuje to w ciaz mozna ale nie wiem jak w okresie okoloporodowym

Możesz brać 2 razy dziennie po 1 tabletce uroseptu - preparatu naturalnego, dostępnego bez recepty lub pić urosan w formie naparu.Ja go brałam w ciąży bo przepisał mi lekarz.

Narzeczony ma dziś sprawdzić urosept czy nadaje się dla kobiet przed porodem. Poród bolałby dwa razy gorzej, gdybym pojechała na porodówkę z chorym pęcherzem. Dziękuję wszystkim za rady.

Gość
JA PROPONUJE UROMAXIN BEZ RECEPTY I SKUTECZNY

Gość
JA PROPONUJE UROMAXIN BEZ RECEPTY I SKUTECZNY

mi furagin i urosept przepisala ginekolog prowadzaca ciaze miesiac przed porodem. Wzielam cala serie i wszystko przeszlo. W ulotce wyraznie jest napisane, ze nie ma szkodliwego dzialania na plod ani nie przenika do mleka matki :) Jesli masz juz zapalenie pecherza to lepiej wyleczyc przed porodem