Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yyyyyyyyyyyyyyyy

zaglądacie do tel swojego faceta??

Polecane posty

Gość yyyyyyyyyyyyyyyy

jestemz facetem prawie 3 latka..jestem zajebiscie o niego zazdrosna//probuje sie leczyc z tego ale ciężko..czy wy sprawdzacie tel swojego faceta???bo ja osatnio sprawdzilam i zobaczylam ze się spotkał z koleżanką swoją, nie mówiąc mi nic o tym...kiedy zapytalam czemu nie powiedzial i o co tu chodzi, on na to ze nie chciał widziec mojej reakcji (bo wczesniej jak powiedzial mi ze chce sie z nia spotkac na kawe to zrobilam ostra awanture)..no kurcze ale chyba nie musi sie spotykac z nia co miesiac by pogadac przy kawie..powiedzcie mi czy ja anprawde jestem chorobliwie zazdrosna czy moze mam powod o co (wspomne ejszcze ze ta koleżanka ma męża i dziecko)...a naprawde jestem zazdrosnica...a tez nie chce i nie moge zabranaic mu sie miec kolezanki i spotykac sie z nimi bo to chore

Gość phiiii
jestes chorobliwie zazdrosna, lecz sie

Gość biała bawełna
nigdy bym nie zerknęła w telefon mojego faceta :|

Gość a ja nieeeeee
nigdy nie przeszukuje telefonu swojego faceta,chyba,że sam mi pokaże albo np. przesyłam zdjęcie z jednego telefonu na drugi, jeśli partner akceptuje zaglądanie w telefon to ok. Ale Ty już na prawdę chyba jesteś chora.

Gość ssssssssnake
jakby moj spotkal sie z kolezanka nie mowiac nic mi o tym i jeszcze tlumaczylby sie tak idiotycznie, ze nie chcial, zebym sie wsciekla, to szczerze mialabym gdzies takiego faceta, on tylko prowokuje twoja zazdrosc takim zachowaniem i wcale sie nie dziwie, ze twoja frustracja narasta, a ja sprawdzam telefon, ale bardzo rzadko, kiedys robilam to regularnie, ale nigdy tam nic nie znajdowalam, wiec juz o tym nawet nie mysle

Heh ja się nie spotykam z zadnymi kumplami żeby pogadac.. mój facet z \"koleżankami\" też nie... jakoś nie ma potrzeby... na takie spotkania chodzimy razem...

Gość yyyyyyyyyyyyyyyy
mi jak chce to niech sprawdza..nie mam nic do ukrycia..jego tel tez nie sprawdzam notorycznie ale jak juz zajrze to zawsze cos istotnego znajduje..z rok temu bawiącv się telefonem przy nim i za zgoda jego gdzies tamw schowku znalazłąm zdjecie innej kolezanki, nie wiedzial o co chodzi co ja znalazlam jak zobaczyl łzy w moich oczach i pytanie"co to???...wtedy powiedział kto to i w jakich okolicznościach się to zdjecie znalazlo..to co mówil zgadzalo sie z tym co juz wiedzialam dotychczas..wiem ze mnie kocha ze mu zalezy na mnie ale czasami sytuacje jakie sie zdarzaja sa naprawde dołujące..i niewadomo co myslec..

Gość yyyyyyyyyyyyyyyy
jak szedł na spotkanie z ta koleżanką, wtedy co powiedział to chciał bym z nim poszła..ale ja sie ostro zapieralam ze nie pojde bo nie bede go kontorolować i być jak kula u nogi..

Gość 123321kasia
zaglądam.on w mój rzadko,bo mi ufa bo nigdy go nie zawiodłam a on niestety tak...

Gość tak ja zagladam w jego telefon
przy nim, on w moj, nikt sie nie zlosci, bo nie mam nic do ukrycia, wiec u nas to normalne i nigdy sie o to nie poklocilismy ani nawet nie bylo dyskusji na ten temat.

Gość papryczka12
kontrola podstawa zaufania!!!

Gość Beeaatkaa
Tak ja ciągle zaglądam w telefon mojego faceta.. Tak jak ty jestem o niego chorobliwie zazdrosna.. od razu gdy dostaje jakiegos smsa to ja koniecznie musze zobaczyc.. :(( eh denerwuje mnie ta zazdrosc ale moze dlatego taka jestem bo raz mnie oszukal... obiecal mi mowic o wszystkich smsach od jakis kolezanek i nawet kolegow a wtedy mi nie powiedzial.. balam sie ze pisal z tamta dziewczyna.. mowil ze tylko jej odpisywal i mowil zeby sie odczepila ale mi zrobilo sie przykro ze mi tego nie powiedzial i teraz nie mam do niego takiego zaufania.. boje sie ze mnie zdradzi czy cos... z kazdym dniem sie z tym mecze ;(( ehh ale on mi nie daje zadnych powodow do zazdrosci.. teraz gdy tylko dostanie jakiegos smsa mowi mi i pokazuje.. z kolezankami wogole nie spotyka sie.. (na poczatku jak z nim bylam to z 2-3 razy sie spotkal) ale on wie ze to mnie boli i sam nie chce sie spotykac bo woli ze mna niz z innymi.. wogole nawet z kolegami na piwo zadko wychodzi .;( ale mimo wszystko ja nie moge powstrzymac tej zazdrosi ;((( ehh ciagle sie o cos boje.. moze sie za duzo rozpisalam i nie do konca na temat ale musialam sie wygadac ;(((((

Gość łojejkuuuuuuuuuuuu
phiiii jestes chorobliwie zazdrosna, lecz sie 19:05 [zgłoś do usunięcia] biała bawełna nigdy bym nie zerknęła w telefon mojego faceta :|JA BYM NIGDY NIE ZAGLADALA DO CZYJEGOS TEEFONU...I TEGO SAMEGO BYM OCZEKIWALA...

Gość zagladam czasami
ale tylko jak on jest przy mnie. Zreszta on w moj tez ;) Nic tam nie bylo i nie ma takiego, zebym to miala ukrywac ;)

Gość frufru
słabe coś te wasze związki jeśli aż tak strasznie sie o nie boicie...

Gość hehjestem
a ja mam odwrotna sytuacje bo to mój facet sprawdza mi telefon itd.. jest bardzo zazdrosny i zaborczy a ja go kocham i dlatego nie spotykam się z kolegami na kawe... nie robie niczego co mogłoby sprawić przykrość mojemu facetowi bo nie chce go ranić... a gdyby on poszedł bez mojej wiedzy z jakąś koleżanka na kawe to pewnie byłoby mi przykro ale gdyby mi sie tłumaczył jak Twój facet Tobie autorko to bym się wściekła bo to jest brak szacunku dla Ciebie i Twoich uczuć.

Nie nie zagladam , po co? Szanuje jego prawo do prywatnosci tak jak on moje Kazdy czlowiek potrzebuje troche przestrzeni inaczej zadusi sie w zwiazku Moj trwa od wielu lat , nie mam powodu by sledzic kazdy ruch mego partnera choc oczywiscie zdaje sobie sprawe z tego ze moze to sprawic ze cos umknie mojej uwadze Mysle ze takie sprawdzanie moze wiecej popsuc a jesli ma ze mna byc to bedzie i zadna inna kobieta mi nie zagrozi Takie jest moje podejscie do tematu i relacji dwojga kochajacych sie ludzi : zaufanie i przestrzen A z doswiadczenia widze ze im mniej pytam tym wiecej mi mowi moj facet wiec wyglada ze postepuje slusznie :)

Gość Cos sie miga ten Twoj facet
Autorko, ja bylabym czujna Bo moj mi sie tlumaczyl identycznie (a dowiedzialam sie przypadkiem), a kobieta tez miala meza i dziecko Po czym zdradzil mnie z nia, jej sie z mezem zas nie ukladalo i szukala kochanka Po 5 latach zdradzil mnie dla niej a teraz jest z nia juz rok

Gość eM.
Ja swojemu ufam, wiem, że liczę się tylko ja. Spotyka się z kim chce, ma zarówno znajome jak i znajomych, ale nie popadam w paranoje... Czasami jak jestesmy razem i On albo ja odbieramy smsa, to sobie mowimy/pokazujemy... Ale nie czujemy przymusu.

Gość czemu tak jest
jak dla mnie to ejst glupota zagladac do tel i w ogole byc tak zazdrosną. jak taka bedziesz to facet w koncu cie rzuci. powinno byc odwrotnie, to facet powinien byc zazdrosny i sie starac o kobiet, powinno mu na niej bardzo zalezec. co to za zwiazek gdy jest odwrotnie i kobieta musi pilnowac faceta. jestescie glupie, ze tkwicie w czyms takim, ja tego nie rozumiem :)

moja czasem mi zaglada, jawnie, ze szczegolnym uwzglednieniem TEGO numeru i czasem musze sie spowiadac ;) Nie przeszkadza mi to, nawet nie powiem, jest seksowne :) :P

moja czasem mi zaglada, jawnie, ze szczegolnym uwzglednieniem TEGO numeru i czasem musze sie spowiadac ;) Nie przeszkadza mi to, nawet nie powiem, jest seksowne :) :P

Gość yyyyyyyyyyyy
Ale my się kochamy..Wiem że on mnie tez bardzo kocha..I jakoś wiem że mnie nie zdradzi, ....ale czasami właśnie robi takie głupie akcje, że momentami mnie zalewa krew..jesteśmy narzeczeństwem od pażdziernika..i planujemy ślub

Gość smsowa panienka
ja czasami od niego dzwonie albo smsy pisze jak nie chce mi sie dupy po moj telefon ruszyc :P

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin