Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cenne.cenne..

Czy przeprosić, jak przeprosić.. Egoistka!

Polecane posty

Gość Cenne.cenne..

No więc powinnam przeprosić go , bo zjechałam go za totalną głupote. :/ Jedyne co on zrobił nie tak to uderzył mnie w ręke, nie bolało mnie to, a wyglądało to raczej na odepchnięcie mnie od siebie, ale poczułam się głupio i kazałam mu jechać do domu... Zrobiłam mu wojne za to, że kupił mi za drogie tampony :/ Miał 10 zł i kupił mi tampony za 8.. :/ Zamiast mu podziekowac zaczęłam się drzeć, że kupił takie drogie i mnie nie zapytał o zdanie. Już widze Wasze komenty pod tym, ale serio mam totalne wyrzuty sumienia on jest bez telefonu, nawet nie mam jak mu napisać, że mi przykro i że przegięłam .. :/

Gość Cenne.cenne..
Ta dupa :P w robocie jest, nie no tak poważnie to po prostu ja ostatnio często mam takie jazdy..

Gość Cenne.cenne..
Może ktoś jeszcze coś od siebie doda

Faktycznie postąpiłaś źle, ale nie jesteś sama myśle że wiele kobiet tak odreagowuje \"ciężkie dni\" na facecie. Przynajmniej ja mam tak samo. Napisałaś, że ostatnio często tak masz więc powinnas się zastanowić nad swoim zachowaniem. Nie chce nic mowic ale po kilku takich akcjach Twoj facet byc moze bedzie chcial wymiksowac sie z tego zwiazku..

Gość uyfytgcfgc
porozmawiaj z nim spokojnie powiedz mu o swoich odczuciach ze nie powinnas tak zareagowac ale on tez nie powinien cie szturchacw zaden sposób, ale jesli cie uderzyl to bardzo zly sygnal, czlowieka charakter wychodzi gdy nad soba nie panuje, wiec jesli sobie pozwolil na przemoc fizyczna wobec ciebie nie wazne o co by poszlo to daj sobie spokój, bo co bedzie pozniej

Gość Cenne.cenne..
No własnie wiem i wcale bym się nie zdziwiła , ale ja tak wybucham za każdym razem jak mnie coś boli poważnie, to ząb teraz brzuch.. nie wiem jak mam się powstrzymywać przed takimi akcjami, czasem to jest silniejsze ode mnie,ale on może zacząć się zastanawiać czy aby na pewno chce takie związki,a nie chce popsuć rocznej znajomości przez taką pierdołee..;/

Gość Cenne.cenne..
Ale to nie jest tak , że on mnie uderzył. Kurczę źle to napisałam. Po prostu coś mu tam mówiłam położylam reke na jego rece, a on mi ją odepchnął

Gość uyfytgcfgc
no to rzeczywiscie Ty wiesz najlepiej, jak widzisz w tym w tej klutni swoja wine to raczej Ty powinnas go przeprosic, i starac sie kontrolowac nad soba , wytlumacz mu ze masz taki wybuchowy charakterek ale bardzo go kochasz i niechcaialas ,zalujesz itd ...

Gość Cenne.cenne..
No myślę że tak będzie najlepiej, ale najgorsze jest to, że on jest w tej chwili bez telefonu, mam te głupie wyrzuty nawet spać nie mogę :/ a nie mogę go przeprosić, bóg wie czy się do mnie odezwie, o której jutro wstanie, bo pracuje na noc. Eh:(

Gość myszkalala
no to teraz juz nic nie zrobisz, wiec przestan sie tak zamartwiac jak cie naprawde mocno kocha to nie zostawi cie z byle klutni n ie takie rzeczy sie wybacza wiec wyluzuj, i poczekaj a zsie z nim zobaczysz:)

Gość Cenne.cenne..
Nie chodzi nawet o to czy mnie zostawi czy nie, ale mi jest głupio, i tak się bije z myślami.