Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość owłosiona.

Jaki to kolor włosów?

Polecane posty

Gość to i ludzie inni byli
a jestes daltoniska ?:o

To sa pasemka, jedne ciemny braz czekoladowy, drugi kolor to jasny braz

Gość owłosiona.
Nie jestem :O ale jaka farbą moge taki uzyskać?

Gość owłosiona.
dramaqueen dzięki

Gość Stylistka Marta
Cześć, jest to kolor średniej czekolady. Wszystko zalezy jaki masz kolor wyjściowy - teraz.

Tez uwazam jak stylistka, wiele zalezy jaki masz kolor wlosow teraz. Ja lubie farby loreala. Ale jak Cie stac idz do fryzjera.

Gość
Ta dziewczyna z fotki to jest aktorka, grała w serialu Kochane kłopoty, ładna jest i wygląda na taką grzeczną dziewczynkę:)

Gość owłosiona.
No właśnie z fryzjerem to kiepsko, bo mam długie włosy i spoero by mnie to kosztowało, dlatego chcialabym sprobowac sama uzyskac zblizony kolor. Teraz mam swoje naturalne taki sredni szatyn, raczej mysi, na koncach pozostalosci po farbie, ktora sie zmyla i jest taka jasno-brozowo-ryzawa.

Gość owłosiona.
sorrki za błędy, szybko pisałam :O

Gość owłosiona.
słowiczka, to ja teraz mam podobny tam, gdzie mi sie farba zmyla. A przy przedzialu mysio-brazowy.

Gość
Mam brązowe włosy takie naturalne, jasny kolor nie pasowałby mi, bardziej czekoladowy brąz, a jest tak czasami, że kolor nie wychodzi ten sam, chcesz mieć brązowe , a wychodzą ci czarne jak u wrony :)

Gość owłosiona.
słowiczka, własnie tego sie boję, że zrobię brązem, a wyjdę czarna. Mam w domu farbe garniera złoty szatyn, ale też się dowiedziałam, że ona podobno wychodzi bardzo ciemna jak czarna. :O A ja bym chciała taki jak ma dziewczyna ze zdjęcia.

Gość kukuczalka_podpaska
Owlosiona nie wyjda Ci czarne jesli majac brazowe wlosy swoje nalozysz pasemka z jednego koloru jasny bronz a drugi kolor naturalny blond. To prawda ze wlosy potrafia przefarbowac sie za ciemno.

Gość owłosiona.
To dokupie nowe farby chyba, bo sie boje tego szatyna zlotego. :O Na opakowaniu jest dosc ciemny choc ladny, ale moze to za sprawa tego, ze swiatlo ladnie pada na modelke.

Gość vhjbk.n
a ja mam czarne wlosy naturale i chcialabym miec takie czekoladowe, ale chyba byloby mi nei do twarzy :( z reszta z czarnego to ciezko by bylo