Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zagubiona_ona18

18 lat i takie pragnienie, dziwne, głupie a moze normalne?

Polecane posty

Mówią, że w wieku 18 lat nie ma mowy o odpowiedzialności. Czy aby na 100%? Jestem w tym wieku, zaczynam żyć własnym życiem, mam pracę, kończę zaocznie liceum. Chciałabym mieć już dziecko od nie dawna poczułam jakby matczyne uczucia, jednak rozmawiałam o tym z kilkoma osobami i każda mówiła wstrzymaj się, jesteś za młoda, nie dasz rady.. itp. Jakiego Wy jesteście zdania?

Gość wieńczysław wycior
musisz być zdolna, liceum zaoczne hohohhuhuhuh

Gość doktor no
to sie nazywa wscieklizna macicy mlodziencza, przezyjesz, poczekaj troszke to moze przejdzie

oj rany, czekam na NORMALNE odpowiedzi. a co w tym dziwnego, że liceum zaoczne, jest to szkoła do której chodzę w weekendy,żebym mogła pracować. ?

Gość mikroknażka
cnote stracilas w wieku 14 lat. zgadlem?

Gość wieńczysław wycior
w liceum moja droga się uczy - nie pracuje i planuje macierzynstwo

Kończę te liceum! Cnote straciłam 10 miesięcy temu mając lat 17 z chłopakiem, z którym byłam rok , i z którym jestem nadal.

Gość doktor no
no coz, mnozyc sie po 10 miesiacach seksu to ewidentnie wscieklizna macicy, dziewczyno pouzywaj sobie seksu , naciesz sie ciasna pipka :P, i mlodoscia a nie w pieluchy i gowna sie chcesz pakowac nie wiesz co gadasz

Gość doktor no
na wszystko w zyciu jest czas, ciesz sie mlodoscia by docenic stabilizacje musisz miec porownanie, bo inaczej skad bedziesz wiedziec ze jest faktycznie lepsza? pierwszy facet wiec to mlodziencza milosc, dlatego masz takie mysli, uwierz mi ze potem bedziesz zalowac poza tym jeszcze sie rozwijasz, jestes mloda wiec szkoda obciazac ciaza mlode cialo

Gość maroted
Zagubiona uczysz się w liceum więc nie masz jeszcze średniego. Jaką masz pracę bez średniego? że aż tyle, że starczy Ci na mieszkanie, jedzenie, dziecko i ogólnie życie, a za szkole zaoczna się tez płaci chyba że chodzisz do marnego cosinusa po którym wyjdziesz glupsza niz tam przyszlas. A chlopak wie o twoich planach? a moze najpierw ślub? a co na to rodzice? a moze wpadlas i chcesz zunac te decyzje za odpowiedzialna. W tym wieku wydaje Ci sie ze te uczucia macierzynskie sie w Tobie obudzily. Nie jestes gotowa jestes za malo dojrzala, bo co Ty dziecko przezylas przez 18 lat swojego zycia.

Nie wiele przeżyłam, ale wiele matek miało dziecko w moim wieku i dały radę, mam pracę, zarabiam 1200zł miesięcznie, natomiast mój chłopak na kopalni zarabia 2000 i wyzej. Teraz nie jestem w ciąży, ale szczerze przyznam byłam trzy miesiące temu, może od tego się zaczęło. Ciąża?.. obumarła. :(