zagubionaaa125 0 Napisano Marzec 6, 2009 jest ktos z toronto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agu1 Napisano Marzec 6, 2009 ja jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja bede Napisano Marzec 10, 2009 ale dopiero w sierpniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość crazyforlife Napisano Marzec 11, 2009 ja lece 15 kwietnia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AdwoKat Napisano Marzec 19, 2009 Jestem z Hamilton. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adwo Kat 0 Napisano Marzec 19, 2009 Mialo byc na czarno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tomek_32 Napisano Kwiecień 7, 2009 No ja jestem z Toronto... :) Czemu pytasz o to? Pozdrowienia z Etobicoke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zagubionaaa125 0 Napisano Kwiecień 8, 2009 bo pytam bo jestem tu krotko i szukam kogos z kim mozna pogadac itd chetnie dziewczyne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hej...... Napisano Kwiecień 8, 2009 Ja moge pogadac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aggieee Napisano Czerwiec 6, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agus11 Napisano Czerwiec 6, 2009 cos widze ze toronto nie jest popularne tutaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość saltimbanco Napisano Czerwiec 6, 2009 do zobaczenia w sierpniu?! jestes w toronto na stale? ja bede na 2,5 miesiaca i prawdopodobnie bede miec duzo wolnego czasu, wiec chetnie nawiaze kontakt :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agus11 Napisano Czerwiec 7, 2009 autorka tematu gdzies zniknela, do saltimbanco--- masz tu rodzine czy tak po prostu w celach turystycznych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość saltimbanco Napisano Czerwiec 12, 2009 hymm trudno to wytlumaczyc... wlasciwie jako turystka.... generalnie pracuje tu moj chlopak.. ups.. moj maz :D teraz jestesmy w montrealu, w toronto bede od 24 sierpnia :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach