Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pyt pyt pyt

usg w ciazy

Polecane posty

Gość pyt pyt pyt

kiedy robi sie pierwsze usg w ciaży

Gość ja robilam
w 5 , 7 , 9 tc ale wystarczy jak pojdziesz okolo 7 /8 tc

Gość saleminka8
dziewczyny jestem w 4 tyg i 5 dniu boje sie o malenstwo bo juz jedno starcilam w 7,5 tyg Czy np. w 5 tyg i 2 dniu bedzie mozliwosc usłyszenia serduszka??

Gość ja robilam
dopiero w 7 mozesz sie spodziewac serduszka.......a jesli juz poronilas to moze idz do lekarza po tabletki na podtrzymanie ;)

Gość saleminka8
pędze właśnie po nie w poniedziałek :)

saleminka, ja jestem w podobnej sytuacji co ty tylko jestem teraz w 7tyg i 2 dni, pierwsza ciaze poronilam dokladnie w w 7, 5 tyg, czyli tak jak ty. Mialam juz robione 2 usg w przeciagu 2 tyg, ostatnie w poniedzialek i jeszcze nie bylo serduszka, mimo, ze fasoleczka sobie rosnie. Teraz usg mam w nastepnym tyg i lekarz powiedzial, ze serduszko musi juz bic!!! Strasznie sie denerwuje tym wszystkim, bo zbliza sie ten czas kiedy w zeszlym roku poronilam (pamietam to byla sobota). Aha, a co do tabl. na podtrzymanie to lekarz mi wypisal recepte i dzis wykupilam tabletki, ale mam wziac je tylko wtedy jak mnie cos zacznie bolec, albo zaczne krwawic. Mam wysoki progesteron i nie musze sie truc jak na razie podobno.

Gość ja robilam
ja tez jestem po poronieniu i dlatego tak czesto robie to usg ;)

Gość saleminka8
grazka29 nie martw sie będzie serducho-wiele lekarzy i wielle innych osób mówi,że w 7 tyg nie koniecznie musi być wyraźne bicie serducha.Życze Ci z całego serducha byś usłyszała serduszko,to już balsam dla uszu i serca :) a ile miałaś przerwy p oporonieniu ja zaszłam w cyklu po łyzeczkowaniu, dostałam okres 9 dni później i wszystko przebiegało prawidłowo i spóźnił mi sie to zrobiłam test :) beta hcg i okruszek w moim brzuszku :):):):) mam stres ma max teraz w poniedziałek już ide do lekarza po tabletki na podtrzymanie -na wszelki wypadek