Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WioIa

Moi rodzicie to robią?

Polecane posty

Gość WioIa

Cześć. Nie wiem, co o tym myśleć, ale znalazłam w domu coś takiego jak durex i sprawdziłam w internecie, że to prezerwatywy. Więc, jeżeli one są to to możliwe jest żeby moi rodzice to robili? Mama mówi, że ona tego nie robi jak się ją pytałam... Więc może robiła to ostatni raz 3 lata temu jak się urodziła moja siostra i to opakowanie zostało, bo moja mama nie planowała ciąży. Ja nie chcę, żeby to rodzice to robili... Ja powinnam zacząć z moim chłopakiem bo mam 18 a on 20 lat, a nie moi rodzice, moja mama ma 39 lat a tata 40...

Gość miska39
heheheheh Wiolusia, ale sie usmialam-no ale to chyba prowokacja

Gość prowokacjaaaaaa
jak na osiemnastolatkę jesteś baaaaardzo naiwna :P:P:P Przemyśl bardziej swoją prowokację :P

Gość A Ty normalna jesteś
Dlaczego Twoi rodzice mają nie uprawiać seksu? Nie wiem czy wiesz ale w wieku 40 lat Twoja mama osiąga właśnie szczyty swoich możliwości seksualnych ;)

\"coś takiego jak durex i sprawdziłam w internecie, że to prezerwatywy.\" Padłam :)

Gość sie posikała ze śmiechu
idz dziecko do książek ...a własnie a ty nie w szkole ?!?!?!?!

Gość leszek mieszek
NOO NO RUCHAJA SIE NA METRY; TATKO Z KOCHANKA A MAM Z KOCHANKIEM I DLA TEGO MAJA DUREXY; a smakowe byly , 40 lat to wiek kiedy twoja mamusia potrzebuje ogiera a tatko biedactwo juz nie daje rady

Gość lojejkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ja myslalam ze ta dziewczyna ma nie wiecej jak 13 gora 14 lat!dziecko!jestem w wieku twojej mamy i co?uwazasz ze twoja mama to starucha ktorej nic sie juz nie nalezy?i ty masz 18 lat?smieszne!=D

Jeśli miała to być prowokacja, to strasznie marnie ci to wyszło... :( Jeśli nie, (w co wątpię) to dziwie się, że w tym wieku nie wiesz, co to jest DUREX ;) A to,ze ty nie chcesz, żeby twoi rodzice to robili, to nic nie da :D Młodzi są, wiec czego mieliby przestać uprawiać sex?

Gość WioIa
Nie jestem w szkole i nie jestem dzieckiem. Mam 18 lat skończone.

Gość I pewnie nie jesteś też
koleżką z "Rozmów kulturalnych o seksie i związkach" który przybył tu zakładać marne prowokacje, jak ten temat na przykład. :classic_cool:🖐️