Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziś jestem nie.wredna

czat a pedofilia

Polecane posty

Byłam wczoraj na czaterii w pokoju nastolatki. Zdziwił mnie fakt, ze przesiadują tam dojrzali panowie po 40. i rozmawiają na RÓŻNE tematy z młodymi dziewczętami, również o seksie (a może przede wszystkim?). Rozmawiałam z jednym takim facetem i oczywiście nie widział w tym żadnego problemu. Pisał, że niektóre nastki chętnie z nim klikają. Przecież to jest chore.

To nie pedofilia tylko chętne nastolatki potrzebujące sponsora:P Taka nastolatka to dla faceta dobra inwestycja, weźmie mniej od prostytutki a da tak samo:P

Ale widziałam jednego w kamerce to był to stary facet, który siedział w pokoju NASTOLATKI. Jakoś nie mogę tego pojąć. Gdzie są jakieś granice dobrego smaku? Pisał np, że ma 17letnią córkę i lubi jak przychodzą do niej ładne koleżanki w mini, że one mu się podobają.

To i tak nie pedofilia, siedemnastolatka to już nie małe dziecko przecież. wiadomo zresztą że faceci lubią młodsze. Pewnie szukają na tym czacie chętnych nastolatek.

żadne zboczenie bo przecież są związki gdzie mężczyzna jest dwa razy starszy od kobiety, to normalne, ze starszy facet chce pobzykać nastolatkę i ostatnio bardzo normalne też jest to, ze ona się na to zgadza za np. perfumy:P

OO niee, nie wmówisz mi, że to jest normalne zachowanie. To nie jest normalne w ogóle a przynajmniej nie powinno być. Rozumiem związki z dużą różnica wieku, ale nie takie gdzie dziewczyna ma 17lat a jej "chłopak" 45lat. Na czacie nawet o związkach nie można mówić tylko o niesmacznych rozmowach na temat seksu i propozycjach "nie do odrzucenia".

Nie uwazam by to było normalne ale takie się staje. Zresztą jak miałam 17 lat to miałam faceta ktory miał 32 lata i co był on pedofilem? jakoś nie wydaje mi się.

Gość a co to za problem nagrać
kogoś w kamerce a później póścić jako swoje, wiesz taki zbok to raczej ostrożny jest bo wie co mu grozi jakby go przyłapali, a wszystkie rozmowy na czaterii sa logowane wraz z IP i przechowywane o ile pamietam pół roku (a może i dłużej)

Może i nie problem nagrać kogoś w kam, ale można domyślać się wieku po sposobie pisania. Nie możemy udawać, ze takiego problemu nie ma wcale i że to wszystko to tylko gimnazjaliści którzy podszywają się pod starszych. Tak na pewno nie jest.

Gość Kazimierz Marcinkiewicz
A gdyby Kaziu miał nie 25 letnią, a 15 letnią to co za różnica? Co złego w seksie z piętnastką nawet starszego faceta? A kobiety ryczące czterdziestki i 15 letni chłopcy? A co w tym złego?

\"Kazimierz Marcinkiewicz A gdyby Kaziu miał nie 25 letnią, a 15 letnią to co za różnica? Co złego w seksie z piętnastką nawet starszego faceta? A kobiety ryczące czterdziestki i 15 letni chłopcy? A co w tym złego?\" Tego nie skomentuję, bo to czysta prowokacja.