Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majtkowe figi

majteczki w ciązy na wiosne i lato jakie?

Polecane posty

Gość majtkowe figi

Naoglądałam się w necie na majteczki. jedne zakrywaja brzuszek, ainne są pod brzuszek. jakie doradzacie na duzy brzuch w okresie letnim?ten zakrywający brzuch to pewnie raczej na zime prawda?ale za to przytrzymuje brzuch dobrze- czy faktycznie?

Gość majtkowe figi
a jaki rozmiar kupić? ja nosze M czyli 38 z regóły. Nie wiem czy czekac na zakup do lata czy juz teraz jakąś pare mogę sobie zafundowac w rozmiarze M?

Gość figowe majtki
Ja nosiłam normalne, zwykłe, przedciążowe majtki.

Gość majtkowe figi
aha czyli nie ma konieczności kupowac tych z napisem ciążowe bo sa takie same jak te co na codzień nosimy? a cozbiustonoszem? mam 75 B czy powinnam kupic np 75 C czy raczej D? jak uwazacie? narazie nie powiększył się biust alenie wiem czy on sie owiększy do C czy do D. jak sądzicie?

Gość figowe majtki
Nie wiem czy pytasz poważnie, czy to żart ;) Uważam, że nie ma sensu kupować extra majtek. A stanik, hmmmm..., chyba lepiej poczekać aż się sytuacja ustabilizuje ;)

Gość majtkowe figi
ok topoczekam, tak pytam o wszystko serio. Moze i fłupie pytania, ale tyle rodzai tych majteczek i takie ładne ze poprostu boję się skusić

Gość figowe majtki
Spoko. Jeśli ktoś ma kasę i "fantazję", to czemu nie... Należę do osób raczej praktycznych i uważam, że nie ma potrzeby kupować niektórych rzeczy w ciąży tylko dlatego, że istnieją na rynku. Lepiej kupić kilka par więcej takich poporodowych, jednorazowych majteczek. Zwłaszcza jeśli się ma rodzić latem.

ja też nosiłam zwykłe figi i było ok. nie ma większego sensu kupować ciążowych, bo tylko się kupę kasy wyda.

Gość zła23
chodziłam w majtkach przed ciążowych. nie przytyłam dużo. tylko 10 kg więc nie było sensu kupować ekstra majtek. powiem Ci tylko tyle, że nie wyobrażam sobie chodzenia w tych wysokich majtkach na brzuchu w upał. Rodziłam z końcem sierpnia. Nie wyobrażam sobie abym mogła w nich chodzić. Za gorąco. A jeszcze ubrać na to spodenki ciążowe - też z pasem, zagotować się można.

Gość majtkowe figi
a co z ubraniem dla dziecka. Urodzi się we wrzesniu więcw zasadzie juz jesień i zima. Czy darowac sobie body z krótkim rękawkiem i kupic pajacyki i spioszki+kaftaniki?

Gość figowe majtki
To zależy. We wrześniu często jest jeszcze dość ciepło. Poza tym, jeśli masz np. bardzo ciepło w mieszkaniu, to takie body się przyda. Inna sprawa, że dla takiego malucha nie ma sensu kupować wielu ubranek w jednym rozmiarze, bo rośnie w oczach ;)

Gość zolzaa
mam majtki z h&m ciążowe pod brzuch,fajne wygodne i wcale nie jakies wielkie trzy pary za 30 zł więc nie jest tak źle.. co do dziecka mój syn we wrześniu pod pajacyk miał body z krótkim rękawem

Gość Aneta Camila
Może o majtkach to tu specjalnie za dużo nie będzie, ale pewnie się przyda, bo jak sądzę to będzie Twoje pierwsze: http://macierzynstwo.zlotemysli.pl/edwardstanislaw.php pozdrawim Cię bardzo serdecznie i jak najlepiej życzę!! A co do majtek - ja nosilam wtedy normalne pod brzuszkiem byle by nie uciskaly

Gość kullkkkaaa
ja chodzę bez majtek

Gość gfdgfghfg
"Lepiej kupić kilka par więcej takich poporodowych, jednorazowych majteczek. Zwłaszcza jeśli się ma rodzić latem. " sa jednorazowe majtki specjalnie takie poporodowe?

Gość ja nosilam ciazowe majtki
i bardzo sobie chwalilam - BRAVADO,nie nosilam zadnych pasow bo one mi wystarczaly, biustonosze Royce i Hotmilk,ale to lepiej poczekac az biust urosnie. Mnie niestety rosl kilka razy( i to nie tylko obwod,ale miseczki przede wszystkim) wiec 3 razy zmienialam rozmiar podczas ciazy

a jednorazowe poporodowe u mnie sie nie sprawdzily - ale moje byly jednorazowe a nie takie z siateczki, ktore podobno mozna przeprac

te jednorazowe byly z mothercare, nie polecam

pajacyki bawelniane i body z krotkim rekawem i jakis kombinezon jesli zimowe dziecko- to najbardziej wygodne ciuszki dla noworodka przynajmniej w naszym przypadku

ja sobie chwale majtki poporodowe. i te jednorazowe i te siatkowe stanika to nie radzę kupować na oślep. mnie się piersi w zsadzie wcale nie powiększyły majtki też głównie nosiłam zwykle- ale ja w ciąży chudłam więc tylko takie były dla mnie dobre. te ciążowe często mają zawyżony rozmiar więc jak przed ciążą nosiłaś m to te ciążowe m-ki powinny pasować. no chyba ze baaardzo się roztyjesz co do ubierania dziecka to dziecko powinno być ubrane praktycznie tak jak dorosły. mówi się że ma mieć jedną warstwę więcej niż my- ale w upał ta zasada raczej nie obowiązuje. ja bym skupiła się bardziej na ochronie przed słońcem

Gość młodamamusa
Ja noszę takie pod brzuchem, bo teraz ciepło jest i chyba bym się ugotowała w takich z wysokim stanem. Kupowałam tutaj http://ekskluzywna.pl/majtki-ciazowe mają tam tez innego ciuszki ciążowe, ze stanikiem ciążowym czekam do rozwiązania, bo podobno piersi rosną do samego końca.