Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michasiaaaaaaaaaaaaaaaa

smietnik w majtkach? moj chlopak

Polecane posty

czesc, kochalam sie dzisiaj z moim chlopakiem. jak wyciagnal penisa ze spodni to poczulam taki brzydki odor porownywalny do odoru ze smietnika. to nie jest prowokacja. od czego to sie wzielo, czy on sie nie umyl czy ma jakas chorobe? wstydze sie z nim o tym porozmawiac i nie chce sie z nim wiecej kochac, co powinnam zrobic? jak delikatnie zwrocic mu uwage jesli to sie powtorzy z naszym drugim razem? pomozcie

ej

grzybki, bakterie albo brud. generalnie zanim to sie nie zmieni, raczej nie daj sie zaciagnac do lozka. jeszcze sie czyms zarazisz :O a pomyslu, jak z nim porozmawiac DELIKATNIE to nie mam... a niedelikatnie - w sumie jak uprawiacie seks, to chyba jestescie wystarczajaco blisko, zeby rozmawiac o swoim zdrowiu...

A kto, jak nie Ty, ma z nim porozmawiać? Jeśli jesteś taka infantylna i nie potrafisz porozmawiać o sprawach intymnych ze swoim chłopakiem, to znaczy, że jeszcze nie dorosłaś do uprawiania seksu. Nie dorosłaś mentalnie i emocjonalnie, bo fizycznie już dawno. Zastanów się nad tym... :(

wredniak jak mozesz mi wmawiac, ze do czegos nie doroslam, nic o mnie nie wiedziac? wyobraz sobie, ze istnieja na swiecie ludzie, ktorzy wczuwaja sie w emocje innych osob i nie moga ich ranic czy zawstydzac bo wiedza co poczuliby w tym momencie. ja do takich osob wlasnie naleze. nigdy nie umiem nikogo zranic a najbardziej to zawstydzic, nawet najgorszego wroga. psycholog do ktorej chodzilam probowala ze mna nad tym pracowac i stwierdzila, ze nigdy nie spotkala sie z tak empatyczna osoba. nastepnym razem zanim cos napiszesz to sie zastanow czy masz jakiekolwiek poszlaki by tak twierdzic

michasiaaaaa, luzik. nie gardluj. ja to rozumiem. ale nie oczekuj od innych takiej empatii, jaka ciebie cechuje. twoj facet moze nawet nie wiedziec, ze cos jest niespoko. w najgorszym wypadku mozesz wziac wine na siebie i powiedziec, ze twoj ginekolog stwierdzil jakies zakazenie i prosil by twoj partner rowniez sie przebadal pod tym katem.

michasiaaaaaaaaaaaaaaaa - no to fajny masz związek jak nie możesz powiedzieć swojemu chłopakowi żeby się odświeżył przed seksem.

Gość szparek
Ser spod laski.

Gość Cyprysek_18
zajebiste rady dajecie,gratuluję. michasiaaaaaaaaaa- ja Cię rozumiem. nie zrażaj się, dopuść do kolejnego zbliżenia- sprawdzisz wtedy czy to był jednorazowy "wypadek", czy nie... jeżeli nie planowaliście wcześniej seksu, byliście po całym dniu to taki zapach mógł się pojawić... ale jeżeli przyszedł do Ciebie z domu i wiedział do czego może dojść to źle o nim świadczy... jeżeli to się powtórzy- musisz się przełamać i delikatnie to zasugerować. nie wiem jakie relacje są między Wami,więc to Ty powinnaś najlepiej wiedzieć jak mu to przekazać... pozdrawiam

no tak spoko, nie oczekuje, ze zrozumiecie bo kurwa nic nie zrozumiecie nie bedac w mojej sytuacji. ja taka juz jestem i niczego nie zmienie nawet z pomoca psychologa mi sie to nie udalo a nasz zwiazek poza tym jednym szczegolem nalezy do bardzo udanych, i ty tez prosze kolezanko nie stwierdzaj, ze mam "fajny" zwiazek nie mogac zawstydzic mojego chlopaka bo potrafie z nim szczerze rozmawiac wie o mnie bardzo duzo, ja o nim tez. wiem jednak, ze gdyby on stwierdzil, ze smierdze i ze moglabym sie wykapac przed seksem nigdybym o tym nie zapomniala i zawsze mialabym wstret do kochania sie z nim bojac sie, ze nadal moze byc cos nie tak. z tego wlasnie powodu nie chce mu tego robic bo jest do mnie bardzo podobny, nie potrafie. jesli nie rozumiecie to sie nie wypowiadajcie

Gość nie da się delikatnie
zwrocic uwagi, on i tak poczuje się dotknięty. jezeli ci na chlopaku zalezy to nie masz innego wyjscia, jak wziąc się w garsc i powiedziec. i jesli on cię kocha to nie obawiaj się, ze cię porzuci po tej rozmowie

Cyprysek_18 dziekuje

michasiaaaaaaaa, przestan sie zaslaniac psychologiem. dal ci papier na 'nadwrazliwosc"? :O dzizas, co za pokolenie. :P poobserwuj klejnoty swojego skarba - jesli pod napletkiem znajduje sie bialy nalot w postaci jakby twarodu, to grzybek. wtedy seks tylko z gumka, bo sie zarazisz, a to bardzo nieprzyjemne. no i oczywiscie leczenie partnera - clotrimazolum, plukanki, itp. tobie zapobiegawczo tez clotrimazol wtedy. jesli wyglada to inaczej, to pewnikiem jakas bakteryja. ale na to juz rady nie mam, bo mnie to nie spotkalo :) przestan sie indyczyc i pomysl o waszym zdrowiu. oczywiscie, dopuszczalna jest mozliwosc, ze facet byl po prostu po calym dniu spocony itp. i ze to jednorazowy wybryk hehe. tego ci zycze. :classic_cool:

Następnym razem zasugeruj mu wspólny prysznic..., może być ciekawie ;)

Gość swenn
prysznic to dobry pomysł i koniecznie użyj domestosa :O

Gość Skoro nie chcesz go zawstydzac
to zrób na odwrót - pochwal go. Idźcie razem sie wykapać a jak skończycie to powiesz mu, że lubisz jak jest taki czysty i pachnacy. Powtarzaj mu tak, jak jest normalny to pozbedziesz sie problemu

Gość zostaw go
chwala twojej empatii i wyjatkowej wrazliwosci, na jej oltarzu zloz swoje zdrowie i komfort i juz zawsze kochaj sie ze smierdzacym penisem chlopaka i daj zarazic kazdym syfem ktory on ma bo sie boisz ze go urazisz btw- nigdy bym nie dopuscila do seksu jakbym cos takiego poczula, ze tez sie nie brzydzilas