Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taasamaa

Dziewczyny jak byscie zareagowaly jakby chlopak powiedzial....

Polecane posty

Gość taasamaa

Jak byscie zareagowaly jakbyscie po spytaniu sie waszego chlopaka ile wam daje punktow na 10, dalby wam 9, a po pytaniu czy komus dalby 10 on odpowiedzialby ze dalby takiej jednej blondynce z jego uczelni

Gość cindy loo
stwierdzilibysmy, ze jesteś ostro jebnięta, albo nie masz mózgu. ewentualnie masz chłopaka wieśniaka, który traktuje cie jak obiekt zastępczy, bo poluje na fajną blondyne, której chwilowo nie może mieć.

Gość papryczka12
po co zadajesz takie glupie pytania? teraz masz:P

Gość zwolenniczka sportów różnych
no wysoka lokatę masz

Gość taasamaa
no tak najlepiej od razu zjechac .. i niby czemu mam nie miec mozgu?

Gość andrea22
współczuję ci faceta

Gość pomyślałabym
że koleś nie grzeszy inteligencją :)

Gość eja heja na macieja
najpierw uznalabym ze to zart - moj facet ma sarkastyczne poczucie humoru - ale znajac go zaraz by dodał "czy ty jestes nienormlana ze zadajesz tak debilne pytania" albo "na głupie pytanie głupia odpowiedz":) itp. a jesli to byloby na powaznie to przestalby byc moim chlopakiem:) a nastepne dni spedzilabym na mysleniu nad tym jak moglam byc z taką płycizną:)

Gość 444444444444
wscieklabym sie :) nie wiem czy umialabym wybaczyć W związku takie słodkie niewinne kłamstwa typu "jestes najpiękniejsza" są konieczne

Gość taasamaa
Odpowiedzial najzupelniej serio, ja nic mu nie odpowiedzialam choc bylo mi przykro ale i tak nie zaluje ze zadalam takie pytanie, przynajmniej wiem co mysli, nie lubie byc oszukiwana

dostałby w pysk i kopa na zapęd do tej blondynki

Gość dfdf
Jest wobec Ciebie szczery, doceń to. Nie powiedział nic złego.

Gość maslo orzechowe
to po co z toba jest jak nie jestes jego idealem tylko jakas blondi?

Gość żeeeglarzzz
Nie zachowujcie sie jak dzieci. tez mam dziewczyne, kocham ja .. ale to logiczne ze istnieja pod wzgledem WYGLADU piekniejsze od niej.. Ja kocham jej wnetrze. Ale oceniajac wyglad.. musze przyznac.. ze sa ladniejsze..

Gość cindy loo
taasamaa no tak najlepiej od razu zjechac .. i niby czemu mam nie miec mozgu? -normalne dziewczyny posiadające ów organ nie zadają tak idiotycznych pytań. chciałaś wiedzieć, to masz - teraz się męcz. ja na Twoim miejscu powiedziałabym mu, że jego wacek w skali 1 do 10 to 2, bo widziałam już lepsze, po czym zerwałabym ten kretyński związek z debilem. ale teraz powiesz "ale ja go kocham i zależy mi na nim, nie moge bez niego żyć!!!" - idiotyzm. bliźniaki syjamskie!? zasadź mu kopa w dupe, zanim on Cie z tym wyprzedzi... gdybyś była normalna wolałabyś być sama niż z tym idiotom, lubiącym sprawiać Ci przykrość oraz lubiącym odpowiadać na Twoje idiotyczne pytania w równie idiotyczny sposób.

Gość miskaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja nigdy bym nie powiedziała swojemu facetowi, ze jemu daje 9 ale swojemu sasiadowi 10... zawsze mu mowie,ze jest najprzystojniejszy:)

Gość miskaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ale to nie jest klamstwo... :o

haha nic dziwnego ze jestes prawiczkiem :P taasamaa zostaw go jesli mowil to na powaznie. narobi Ci takich kompleksow a pozniej zostawi ze potrzebna bedzie wizyta u psychologa

Gość żeeeglarzzz
Spójrzcie na niektore aktorki, kobiety piekne i zadbane. I jak .. oczekujcie ze chlopak wam powie ze jestescie NAJLADNIEJSZE.. ? sa ladniejsze. ale chlopak jest z wami bo nie liczy sie dla niego tylko wasz wyglad.

Gość hahahahihihi
nie, no nic byśmy nie zrobiły. Powiedział szczerze. Gdyby chciał być z nią to by Ciebie zostawił. Nie utrudniaj sobie życia. www.paczkianglia.pl/?przesyłki_z_anglii

Gość vvvvvvvvvvddd
"ale chlopak jest z wami bo nie liczy sie dla niego tylko wasz wyglad" Buahahahaha!! Mocne! :D Tylko że kobiety chcą by facet był z nimi także z powodu wyglądu. To jest tak samo jakbym powiedziala swojemu facetowi że wielkość jego penisa oceniam na 9, ale mój ex miał większego i łądniejszego więc daję mu 10. I co, mój facet wtedy powinien pomyśleć "ale mam wspaniałą dziewczynę, nie dość że najważniejsza dla niej jest szczerość, to jeszcze jest ze mną z innych powodów niż wygląd czy seks"? :D Załamaliście mnie niektórymi odpowiedziami. :D Docenić że jest szczery? :D:D Albo docenić że nie jest z powodu wyglądu? Buahahahaha!!

Gość żeeeglarzzz
Jezeli uwazasz ze klamstwa sa lepsze.. no to coz. tez mam dziewczyne.. i moze porusze kwestie jej biustu. podoba mi sie, jest sliczny.. ale mialem dziewczyne wczesniejsza.. ktora no oh miala zajebiste piersi. i co amm jej powiedziec 'aa wiesz twoje sa naj, angeli w oogle mi sie nie podoabaja'.. ile wy macie lat? 15?

Gość vvvvvvvvvvddd
żeglarz bez urazy ale to własnie chyba Ty jestes bardzo młodym chłopczakiem. Skoro jestes tak bardzo szczery zawsze i wszędzie to powiedz swojegmu nauczycielowi/szefowi co o nim myślisz. Albo podejdź do łysego dresa i powiedz że jest obrzydliwy z tymi swoimi muskułami. Ja swojemu facetowi mówię że jest najprzystojniejszy na świecie, mimo iż logiczne jest to że taki np. Ben Affleck jest przystojniejszy.

Gość gtdwqqqq
żeeeglarzzz> to zapytaj swojej dziewczyny czy jesteś najlepszym kochankiem jakiego miala oraz na ile ocenia wielkość Twojego penisa i dobrze się zastanów czy na pewno chcesz uslyszeń 100% prawdy.

Ale sie uśmiałam! Co za głupie pytanie, dziewczyna która je zadaje albo uważa sie za piekność i chce sie dowartosciować albo jest niedojrzała a jej związek bardzo krótki. To chyba logiczne że jak jest się z kimś to podobasz się tej osobie i wizualnie i z charakteru a to, że jesteś atrakcyjna dla swojego faceta to powinnaś wiedzieć bo powinien Ci to mówić raz na jakiś czas.

Gość marta...........26
Szczerze - ja bym się bala o to zapytać, bo bałabym się właśnie tego że on jako facet pierdzielnie jakąś głupotę, a dopiero potem się zastanowi. Mi wystarcza że mowi że jestem najśliczniejsza. Nie dociekam już w jakiej skali. :D

Gość dzis na forum
inwazja gimnazjalistow, jak widze :D

Gość klamereczka
Dziewczyny czy wy naprawde myslicie, ze wasi faceci uwazaja was za najpiekniejsze kobiety na kuli ziemskiej? Wiadomo, ze musicie sie im podobac skoro z wami sa, ale to nie znaczy, ze facet jest slepy i nie docenia urody innych kobiet. Glupio zrobilas, ze sie o takie cos zapytyalas.