Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NADWRAŻLIWA KOLEZANKA

NAWRAZLIWA KOLEZANKA

Polecane posty

Gość NADWRAŻLIWA KOLEZANKA

Moja kolezanka jest w 6 miesiacu ciązy i bardzo mnie denerwuje!!!jest przewrazliwiona na punkcie ciazy!chuch i dmucha!nie chce jej denerwowac ze przesadza!!!jak jej przemowic ze naprawde przesadza!!!

niech se chucha i dmucha, lepsze to niż żeby wszystko olewała, paliła i chlała! dziecko to największy skarb, warto być czasem przewrażliwionym!

Gość romkam
znam też takie osoby co są tak do przesady upie....liwe że szok jedna to nawet chleba nie kroi na krajalnicy bo to jest już duży wysiłek chociaż ciąża przebiega prawidłowo poprostu musisz to przejść razem z nią....niektóre dziewczyny ciąże traktują jak chorobę...

Gość a niech sobie dba o dzidzie
I bardzo dobrze,ze dbaja,a wy co macie za problemy jeju:-D A mnie denerwuja takie pseudo ciezarne co lampke wina sobie nie odmowia,przecoez dziecko urodzi sie zdrowe co tam ,,ze bedzie gorzej sie uczyc,,a co tam papieroski,najwyzej bedzie mialo dziecko niedowage,i moglabym tak wymieniac i wymieniac

Gość romkam
pewnie niech dbają ale bez przesady...są chyba jakieś granice

Gość jak cie tak denerwuje
to sie z nia nie spotykaj :O

Gość a niech sobie dba o dzidzie
o Jezu dla kazde innej osoby sa inne granice,skoro ona dobrze sie z tym czuje,to dlaczego mialaby robic inaczej??????Dlatego zeby cie w oczy nie klula jej dobroc,dla jeszcze nie narodzonego dziecka??????? Ale wy macie problemy matko heheh,dobranoc dziewczynki ,dorosnijscie troszczke ,i zamartwiajcie sie bardziej waznymi istotnymi sprawami papap