Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qsasdfef

co robic,2 chlopakow..kogo wybrac..?

Polecane posty

Gość qsasdfef

sprawa wyglada tak,wiem ze moge wyjsc na jakas niewiem kretynke ktora zmienia hclopakow jak rekawiczki itp ale strasznie mnie ta sprawa meczy i niewiem co robic a wiem ze na was mozna liczyc wiec cchaialam sie was poradzic... chodze ze swoim chlopakiem 2miesiace,ponad.. i bylo nam super ale zawsze mimo wszystko ten PRZED nim co mi sie podobal strasznie jakos dawalo mi stop w uczuciach ale nie dawalo duzego bo myslalam ze mu sie nie podobam.. ale 5 dni temu dowiedzialam sie ze jemu sie strasznie podobam ze on nie chcial wrocic do swojej dziewczyny bo ja mu sie podobam strasznie itd. teraz od 5 dni miedzy mna i moim chlopakiem jest zimniej ale staram sie zeby nie bylo,bo wkoncu ten chlopak ktory mi sie tsrasznie podoba nie napisal a nie wiadomo jaki jest... poprostu ta glupia chemia.. moze to wyglad ,niewiem ale jestem zauroczona w nim niesamowicie,ciagle w szkole na siebie patrzyhmy i dzisiaj zaczely sie usmiechy i komentarz do zdjecia... niewiem co robic,czy byc z tym chlopakiem czy moze.. ten chlopak? a jak to to? prosze o pomoc :(:(

Gość s.p.i.
Nie chce mi się czytać, ale samo się ciśnie na usta: TRZECIEGO. :O

Gość qsasdfef
wem tyle ze nie chce zranic swojego chlopaka ale zalez mi tez na tym drugim,czuje sie glupia egoistka :(

Gość gdggdg
:O dziecko ile ty masz lat? :O :O

Gość qsasdfef
18...

Gość qsasdfef
upuppupup

Gość Samantaaaaaa
2 miesiace to nie chlopak.....jeszcze takich bedziesz miala pelno dziecko. ja mialam taka sama sytuacje ale po kilku latach zwiazku...i wdalam sie w romans no i sie posypalo...wszystko!

Gość spać
idź spać dziecko, w końcu zapewne rozstaniesz się z jednym i drugim