Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja sama niewiem

KARMIMY BUTELKĄ I JEST OKI-MAMY ŁĄCZMY SIĘ!!!!!!!

Polecane posty

Gość ja sama niewiem

MOŻE POGADAMY O KARMIENIU BUTLĄ, JAKICH UZYWACIE BUTLI, JAKICH MIESZANEK I O TYM ŻE JESTEŚMY DYSKRYMINOWANE ZA TO ZE KARMIMY BUTLĄ. JA PRAWIE NIE MAM WŁASNEGO DLATEGO TAK KARMIĘ. MAM BUTLĘ AVENTU, MLECZKO BEBIKO 1 WCZEŚNIEJ NAN ALE MIAŁA ZATWARDZENIA

czesc:) Ja karmie butelka juz od skonczonego 3 miesiąca mojej córeczki:) obecnie ma prawie 9 miesięcy i jest ok:) ładnie przybywa jej masa i rośnie jak powinna:) uzywam tez butelek z Aventu i mleczko daje bebiko teraz juz bebiko 2 :) Od około 4 miesiąca zaczełam jej dosypywać kaszek owocowych BoboVita i tak je do tej pory:) Tak sie przyzwyczaiła do takiej mieszanki że samego mleka nie chce pić ale przynajmniej taka papka ja trzyma:) do podawania tej kaszki uzywam smoczka trójprzepływowego:) oprocz tego mleczka z kaszkami owocowymi juz je inne dania gotowane i deserki z gerbera:)

Gość herbatnik 87
hejka, ja mojego maluszka karmilam od samego poczatku- cc i przyzwyczaili go w szpitalu do butli i niestety tak juz mu zostalo, moj synek ma juz 13 miesiecy. Uzywamy butelek avent i bebiko 3

Gość hybcia
Ja karmiłam córkę od kiedy skończyła 1.5 m-ca (miałam za mało pokarmu i mała nie przybierała na wadze tak jak powinna) mieszanką dla alergików Isomil, a butelka z której jestem suuuper zadowolona to dr Brown"s tylko zmieniałam smoczki.

a mam pytanie do mam używających butelek Avent i smoczków jakie je mają: czy jesli moja mała ma w buzi smoczek Aventu a na codzien ma smoczek NUK-a czy nie wpłynie to źle na jej zgryz??róznią się profilami, nie wiem czy zrozumiale napisałam ale prosze o odpowiedz:)

Gość ja sama niewiem
na zgryz nie ale lepiej używac jedych smoczków bo dziecko sie przyzwyczaja do jednego a potem ssie inny i troche jest mu gorzej z tym

Gość maskara maskara
Jezu ,co za temat,mamy laczmy sie bo jestesmy dyskryminowane,ja pier... a se karmcie butleka,to wasza sprawa,Boze dobrze ,ze ja nie jestem taka pusta