Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda...

ktora z was u mie szyc na maszynie? pytanie

Polecane posty

Gość mloda...

mam maszyne łucznik i podczas szycia skonczyla mi sie ta nic, ktora szyje od dolu, nawinelam nowa ale ona sie placze, kto wie jak ja prawidlowo nalozyc?

Gość mloda...
nikt nie umie?

Gość a może po prostu
widocznie źle się nawinęła. Jest równomiernie nawinięta? Albo źle nacisk jest zrobiony. Na górze na tej części nad igłą jest taki cycek. Może spróbuj go trochę wcisnąć. Albo ten suwak po prawo. Poprzesuwaj, spróbuj na jakimś kawałku materiału i jak będzie już ok, to zacznij szyć spowrotem

Moze zle zalozylas szpulke do bebenka.Najlepiej to sprawdzic w ten sposob,ze ciagniesz za nitke i szpulka powinna odwijac sie w przeciwna strone,wtedy jest prawidlowo zalozona.

Gość aQQryku
Maszyna do szycia ;) oryginalna jestes, teraz z powodu walki o rownouprawnienie baby idą naprawiac samochod i walic kilofem, maszyna do szycia ? a co to takiego wogóle.... jakis wynalazek z marsa chyba ;)

Gość naga prawda_
to pokolenie nie wie jak uzywac maszyny do szycia, o szydelku nie wspomne prac recznie tez nie bo tipsy odpadną, automat wypierze gotowac ? po co , jest mc donald i goracy kubek gowno o zyciu wiedzą tak prawde mowiąc