Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masia.

Spóźnia mi się okres ! - Schizy mam jakies .

Polecane posty

Gość masia.

Powinnam dostać 2 marca a dziś jest już 7 i ciagle nie ma ! W ciaży nie jestem . czym to może być spowodowane ?

Gość traktujcie innych jak
wlasnie mam ten sam problem powinnam dostac 1 a juz 7 zawsze mialam co 28, 29 dni:(

wiesz co ja rozwazam pare mozliwosci: -stres ale chyba podswiadomy bo jakos go szczegolnie nie odczuwam przed egzaminem ktory mnie czeka, wlasnie kiedys przez egzaminem nie mialam okresu 11 dni a dostalam godzine po egzaminie -ostatnio schudlam 3kg i przytylam tyle samo w jakies 3tyg Mam nadzieję że nie jestem chora na nic, poczekam jeszcze do nastepnej daty okresu i jak nie dostane to cóż będzie trzeba iść do lekarza:( Tylko że najgorsze jest to że cały czas o tym myśle i się dołuje tym strasznie ale myślę że będzie dobrze:)

Gość masia.
Ja jak tylko poczuje że tak jakby coś cieknie to biegne do łazienki sprawdzam >;d Średnio co 2 godziny . Straszanie denerwujące się to robi .

hahah ja nawet co 30 min tak biegam, wkurza mnie właśnie to że okres mogę dostać w każdej chcwili ale nawet jakbym dostała w najmniej odpowiedniej to bym się cieszyła jak głupia:) A myślisz że jakie są powody tego? Najgorsze ze mnie np nic nie boli jak zawsze tzn.piersi brzuch, nic zero objawów:(

Gość serendada
ciaza??

jeśli nie ciąża to stres, zapalenie może jestes chore, dieta ..

Gość bayork
nie mialas jakiegos stresujacego przezycia ostatnio, albo jakiejs dluzszej meczacej podrózy??to moze wplynac na opóznienie okresu. Nie martw sie bo stresujac sie opózniasz go jeszcze bardziej.Glowa do góry:)

poczekaj, jak do 14 dni nie przyjdzie to idź do ginekologa. moja koleżanka nie miała 3miesiace - zmiana klimatu + stres po powrocie do PL wrócił jej i miąła już normalny ..

Gość bayork
"deco" ma racje i nie martw sie, a ile masz lat??

Gość bayork
oczywiscie "deko"