Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochamciastka

MOŻLIWE?

Polecane posty

Gość kochamciastka

hej, wiem ze zaraz mnie pojedziecie ze jestem glupia i nie mam o niczym pojecia ale chce sie tylko uspokoic, bo choć wiem ze nie ma mozliwosci to czasem emocje biorą gore ^^ 4 stycznia kochalam sie z chlopakiem z gumką i nie bylo wytrysku, gumka nie pekla ani nie zsunela sie, byl to pierwszy dzien po okresie wiec powinny byc dni nieplodne. 30 stycznia dostalam okresu, 26 lutego dostalam drugiego i byly to zwykle okresy a nie jakies plamienia więc raczej nie powinno byc ciazy prawda? martwie sie tylko bo ostatnio jakos dziwnie brzuch mi sie zaokrąglil .......... :/

Gość co_i_jak
brzuch mógł ci się zaokrąglić np.dlatego, że się najadłaś ;) ja zawsze rano mam płaski brzuch, a wieczorem już taki zaokrąglony ;) skoro dwa okresy miałaś to nie masz się co martwić. w ciąży nie ma okresu!

Gość kochamciastka
Dzięki Ci bardzo :) Tylko że ja tesz brzuch mam juz taki od jakis 2-3 tygodni na okrąglo nawet jak rano wstane..... ;P

Gość laryssssAA
Jesteś w ciąży. Wskazuje na to zaokrąglony brzuch. Co tam okresy.

Gość co_i_jak
ja też tak czasem mam. ale pomyśl... jak można być w ciąży i mieć okres? to nienormalne. pierwszym najważniejszym objawem ciąży jest zanik właśnie miesiączki. może ostatnio żyjesz w stresie albo coś? i tak się nakręcasz niepotrzebnie? ja też nie mam ekstra płaskiego brzucha;) a też tak 'zaokrąglony' a w ciąży nie jestem ;)

Gość co_i_jak
w ciąży co prawda mogą pojawić się plamienia, ale te plamienia trwają dosłownie chwilę i nie są takie regularne jak miesiączka, a plamienia w czasie ciąży ma naprawdę niewielka ilość kobiet. a ty masz okres więc zero powodów do obaw ;)

Gość kochamciastka
No racja, w sumie wiem o tym ale musialam sie uspokoic :D Dziekuje bardzo :*:*:*

Gość kochamciastka
hehe slodyczy nie jadam duzo ;] taki nick dalam bo to pierwsze co wpadlo mi do glowy hehe ;p

Gość co_i_jak
nie martw się ;) ja też ostatnio bałam się jak głupia. ale dostałam normalny okres i wszystko jest okej. poza tym znalazłam pewne forum, gdzie naprawdę wypowiadają się ludzie, którzy 'dużo wiedzą' także nie musisz się martwić. jeśli jest okres-ciąży nie ma.

Gość kochamciastka
juz sie nie martwie:) a moglabys mi podać adres tego forum? moze byc interesujące ;] byla bym wdzięczna :)

Gość kochamciastka
aa 'duzo wiedzą' w sensie nic? ;p źle zrozumialam ;p

Gość co_i_jak
dużo wiedzą;) ludzie są studentami, ale nie studiują nic związanego z 'tymi sprawami'. po prostu interesują się tym, jeżdżą na różne zjazdy, po szkołach itp... doradzają i w ogóle.... to takie forum raczej dla młodzieży, ale widziałam, że dużo 'dorosłych' osób także zadaje im pytania a oni chętnie odpowiadają. swoją wiedzę już posiadają. wystarczy wpisach w googlach Ponton i się wyświetli ;)

Gość co_i_jak
i co weszłaś na tą stronę?

Gość kocham ciastka
musialam schodzic z pc .. teraz wejdę:)

Gość co_i_jak
wejdź może coś ci się przyda... ;) tylko mówię tam dużo nastolatków jest ;] ale porady ludzi doświadczonych ;)

Gość co_i_jak
ja uciekam, miłego dnia ;)