Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość usuń niedoskonałości

jak ich umówić???

Polecane posty

Hej! Mam taką fajną koleżankę.. Bardzo ładna, mądra, sympatyczna, zraniona przez mężczyznę... Leczy rany, ale... ma swoje lata i chciałaby spotkać kogoś wartościowego..Na razie umawia się z kolesiami z którymi zawsze okazuje się coś nie tak... Mam też kolegę.. Który sądzę, że mogłby się jej podobać.. Pokazałam ją koledze na naszej klasie... Chciałby się z nią spotkać.. Jej nic nie mówiłam,że mam kolegę, któremu ona się spodobała, bo to takie banalne... hm.. wolałabym żeby ona nie wiedziała, że ja chce ich szczęscia. Nie chce zeby wiedziala, ze ja swatkuję.. Jak ich poznać? Jak ich umówić? Jak im pomóc? I jak ich nie zranić swoimi zamiarami...? Nigdy nie bawiłam się w kojarzenie par.. ale coraz częściej myśle, że pasowaliby do siebie.. Chcę, zeby byli szczęśliwi.. a na razie są samotni i po przejsciach... ona porzuciła kogos, bo ją okłamywał, on został porzucony.. Doradzcie! jak ich poznac?!

Gość mama3latka
mozesz zaaranzowac wspolne spotkanie u ciebie w domu,oczywiscie oni nie musza o sobie wiedziec albo mozecie wyjsc razem ze znajomymi na jakies piwko,on ze swoimi i ty ze swoimi i niby przypadkiem spotkacie sie w jednym miejscu...

tak, tylko nie dodałam, że ja z tym kolegą nie utrzymuje kontaktów towarzyskich.. znamy się długo, w sumie kontakt się urwał.. ale zaczelismy ze soba od czasu do czasu rozmawiać na gg i tak od słowa do słowa... on wyznal ze jest sam.. itd.. ktoregos razu o naszej klasie gadalismy.. ja wspomnialam o NIEJ, on ją zobaczył i stwierdził, że czemu nie? czemu nie miałby się z nią spotkac? hm... zupełnie nie wiem jak to rozegrać.

Gość to raczej lata siedemdziesiąte
nie radziłabym kojarzyć par, bo stracisz przyjaciółkę i przyjaciela jeśli coś nie tak pójdzie. Skoro zobaczył ją na NK, to niech tamtędy ja "zaczepi". Czemu chce wyręczyć się tobą? Coś z nim nie tak i chce iść na gotowe? Jak nie potrafi sam się postarać, to niech nie zawraca głowy innym i zostanie samotny do końca życia. W końcu to facet i to jego rola a nie pośredników

Gość mama3latka
no to co ze nie utrzymujesz z nim kontaktow towarzyskich ale sie przeciez znacie..a i bedzie to swietna okazji do odswiezenia znajomosci jesli nie u ciebie to spotkajcie sie ze swoimi znajomymi w jakims neutralnym miejscu a jeszcze lepiej to podaj mu jej namiary i niech naskrobie do niej na nk badz na gg,lepiej nawet na nk bo pozniej ona moze miec do ciebie pretensje ze dajesz jej namiary komus obcemu albo moze pokaz jej jego profil,niech wyrazi swoje zdanie,bo moze sie okazac ze jednak jej on nie przypadnie do gustu wiec po co sie tak starac i trudzic....moze sama wyjdzie z inicjatywa..