Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Marzec 7, 2009 Ostatnio dostalam fiola na punkcie suszonych sliwek :) wcinam paczke 150g raz na ok. 2 dni. Ponoc po suszonych sliwkach ma sie nadmiernie dobra przemiane materii. Ja mam normalna :) Zna ktos moze jakies ciekawe przepisy z uzyciem tychze sliwek? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zmiana plci sie klania moverin Napisano Marzec 7, 2009 sliwki dobrze robia jelitom ale co za duzo to nie zdrowo bo ptoem sranie jak na rzadnie:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Marzec 7, 2009 E tam, ja jem je juz od 2 tygodni :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bawiłem się w Savoyu Napisano Marzec 7, 2009 placek ze śliwkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odrzucona 0 Napisano Marzec 7, 2009 Ja tez ostatnio jem ich dużo i tez słyszałam ze ma sie po nich dobra przemiane materi,ale nie nie mam zadnych przepisów z uzyciem tych sliwek ja jem je normalnie od razu z paczki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odrzucona 0 Napisano Marzec 7, 2009 a jem je juz od miesiaca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Marzec 7, 2009 Ja raz zrobilam czekolade z suszonymi sliwkami. Moja kumpela robi pyszne ciasto z wodka, czekolada i sliwkami, ale to cholernie skomplikowany przepis. Dobre sa w bigosie. Ale ma ktos moze jeszcze jakis pomysl? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Marzec 7, 2009 I jak tam z przemiana materii? Bo ja sie troche obawialam, ale nic mi nie jest :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złoty niezalogowany. 0 Napisano Marzec 7, 2009 Energiczna Trzydziestolatka jedz , jedz śliweczki :) :) :) feministka??????? Bóg Ciebie opuścił :o :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Marzec 7, 2009 Zloty, a jem, jem... wlasnie zjadlam cala paczke i tak mnie natchnelo :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złoty niezalogowany. 0 Napisano Marzec 7, 2009 to dobrze śliweczki są zdrowe ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Marzec 7, 2009 A teraz sobie wypije szklanke mleka :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złoty niezalogowany. 0 Napisano Marzec 7, 2009 mleka? :P ;) Będziesz miała białe usta :P ;) ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach