Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Marzec 7, 2009 Podobny wpływ na pijaków jak asperal ma czernidłak kołpakowaty.Dzięki temu można niejednego zniechęcić do picia bimbru. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie jestem psychologiem Napisano Marzec 7, 2009 a co to takiego??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Marzec 7, 2009 Pewien grzybek.Nawet pospolity i wielu go widziało:P.TY CHYBA TEŻ:P.TUTAJ JAK WYGLĄDA : http://www.salamandra.org.pl/magazyn/b17/czernidlak.jpg .Kiedyś nawet takiego łyknąłem i purchawki:P. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Max Zander vel Klaun 20 Napisano Kwiecień 5, 2010 Niestety pomyliłem się:O.To musi być czernidłak pospolity a nie kołpakowaty:O. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Max Zander vel Klaun 20 Napisano Październik 29, 2010 To kto chce wypróbować ten sposób? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach