Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość UIa

Moja siostra już uprawia seks, nie wiem jak pomóc?

Polecane posty

Gość UIa

Moja starsza siostra, która ma dopiero 19 lat lat zaczęła uprawiać seks i sama mi o tym powiedziała. Zdziwiłam się bardzo, bo to w sumie jest zbyt wcześnie. Nie wiem, co mam zrobić w tej sytuacji, bo nie chcę jej wydawać, a z drugiej strony myślę, że zrobię coś złego, jeżeli nie powiem rodzicom, szczególnie, że jest z facetem, który ma 31 lat, więc jest dużo starszy, a moi rodzice uważają, że to nienormalne, jeżeli jest duża różnica wieku, to źle. Poza tym między moimi rodzicami też jest mała. Moja mama ma 39 lat a tata 40.

Gość dfdsgsa
ile masz lat szanowna autorko tematu?

Gość Le bioda
Moja starsza siostra, która ma dopiero 19 lat lat zaczęła uprawiać seks i sama mi o tym powiedziała. Zdziwiłam się bardzo, bo to w sumie jest zbyt wcześnie. że co proszę? 19 za wcześnie????????????????????????????????????????na jakim ty świecie żyjesz dziewczę

Gość iwshd
no i co :P ja mam 17...

Gość Dziewczyna 19 Paulina.
Siostra jest dorosła,wie co robi. Sama mam 19 lat. Sex nie jest czymś złym. Jej partner chyba jest dojrzały,odpowiedzialny skoro jest od niej starszy, nie pomożesz jej,bo to co robi jest normalne, możesz z nią porozmawiac,ale sądze,że zabardzo się tym przejmujesz.

Gość signal
mozesz ja tylko wspierac, bo jesli zaczniesz ja odciagac od tego faceta bedzie jeszcze gorzej. raczej nie mow rodzica.. nie skonczy sie to dobrze zapomnialabym.. to ze jest starszy od niej nie znaczy, ze jest zlym czlowiekiem

Gość UIa
Ja mam 15 lat, ale nie wyobrażam sobie, żebym uprawiała seks! A poza tym, jakbym wtedy patrzyła rodzicom w oczy. Chociaż moja mama wzięła ślub z moim tatą jak miała 19 lat :(

Gość Dziewczyna 19 Paulina.
Widocznie nigdy nie byłaś naprawde zakochana.... "Nie wyobrażam sobie żebym mogła uprawiac sex!" Sorry ale nawet się nie dziwie. Jesteś niedojrzała. Weź pod uwagę,że siostra nie robi nic złego w stosunku do swoich rodziców! To jej sprawa. Jest starsza i zobaczysz jak Ty będziesz miała 19 lat. Daj sobie spokuj,forum erotyczne nie jest dla dzieci.

Gość -x-
a co tobie do tego? i co do tego twoim rodzicom? siostra zwierzyla ci sie, zaufala, a ty chcesz tak po prostu to rozgadac? no to pozazdroscic dziewczeciu siostrzyczki... ona jest juz pelnoletnia i moze trobic, co uwaza za sluszne. uznala, ze jest gotowa, by zaczac zycie seksualne i ty nie masz tu nic do gadania. chyba, ze chcesz, zeby cie znienawidzila, sklocila sie z rodzicami i moze nawet uciekla z domu, byleby byc z tamtym. w tej sytuacji jak najbardziej, wtrac sie, wygadaj...

Gość UIa
Ale czuję coś takiego, jakbym była w pewnym sensie za nią odpowiedzialna. I tak dziwnie mi się z nią rozmawia wiedząc, że ona robiła coś takiego i bez ślubu i nie wiem, dlaczego nie powiedziała rodzicom o tym tylko mnie.

Gość -x-
bo tobie zaufala, a rodzicom nie ufa. moze dlatego, ze partnet jest duzo starszy i spodziewa sie, jak zareaguja. nie jestes za nia odpowiedzialna. ona sama za siebie odpowiada.

Gość -x-
a co do tego 'bez slubu' wiele, pewnie nawet wiekszosc, ludzi robi to bez slubu wlasnie. bo to nie jest warunek konieczny. ludzie sie po prostu kochaja, slub to formalnosc. zreszta, nie masz pewnosci, ze twoi rodzice tez nie robili tego przed slubem. na nich tez bedziesz krzywo patrzec teraz? bo moze trez...?

Gość wwrrr
Ze w wieku 15 lat bys tego nie zrobila, to cudowne, ale 19 to co innego, ja w zasadzie nie widze problemu, nawet zwiazek z roznica wieku mnie nie bulwersuje. Chyba prowokacja, co?

Gość -x-
prowo? mozliwe, choc niekoniecznie. widzialam juz tak durne pytania na tym forum, zadawane na serio...

Gość UIa
Nie, to nie jest prowokacja. Chociaż wolałabym, żeby to była nieprawda, że ona to robi. Jestem wrażliwa na tym punkcie i odbieram jej stratę dziewictwa z nim tak dziwnie i bardzo nie chcę, żeby ona z nim była, miała kiedykolwiek dzieci itd, ponieważ znam tego chłopaka a właściwie faceta od kilku miesięcy ale wtedy to jeszcze nie był jej chłopak tylko kolega a teraz to co innego, ale on nie jest dla niej. A moi rodzice nie robili tego przed ślubem, bo moja mama brała ślub jak miała niecałe 19 lat, jak brała ślub, a mojego tatę poznała niecały rok przed ślubem. Więc musiałaby to robić jakby miała 18 z moim tatą jak miał 19 i znali się wtedy jakiś miesiąc, a poza tym oni są bardziej wierzący.

Gość wwrrr
Kolezanko, nawet, jesli masz racje - choc nie wiem, co masz do tego faceta - to to zycie i decyzje Twojej siostry, Tobie nic do tego, zreszta, i tak nic nie zdzialasz. Pilnuj swojego dziewictwa, bedzie dobrze, w inne sie nie wtracaj.

Gość Zabijcie mnie
JAk zaczełam to czytac to myslalam ze sie posikam ze smiechu! Albo nie jestes w pelni normalnie funkcjonujaca nastolaka albo masz lat 11 a nie 15. Nie ma to jak miec taka kochana siostrzycze co leci ze wszystkim do rodzicow. Droga Ulu pomysl jak dorosly czlowiek a nie dziecko. Życze powodzenia w przyszlym zyciu erotycznym :)

Gość Connie299
hahaha jaka cnotka niewydymka :) wspolczuje Twojej siostrze ;P to forum jak sama nazwa wskazuje nie jest dla Ciebie he:) ladną mialam pompe jak czytalam Twoje wypowiedzi xD pozdro i poplacz :)

Gość Harry Melchior
Siostra jest dorosła,wie co robi. Sama mam 19 lat. Sex nie jest czymś złym. Jej partner chyba jest dojrzały,odpowiedzialny skoro jest od niej starszy, nie pomożesz jej,bo to co robi jest normalne, możesz z nią porozmawiac,ale sądze,że zabardzo się tym przejmujesz. Smiac mi się chce napisała ze jest "Dorosła" ona jest w tej chwili pełnoletna a dorosła to będzie jak będzie umiała się sama utrzymać tzn. będzie potrafiła zarobić na siebie i siebie utrzymać

Gość nie wiem jak pomóc
a wczym ty chcesz pomagać? Naprowadzać kutasa by trafił w pochwę, czy aby facet ruchał siostrę, a ciebie po pipce lizał? :D

Gość bardzo inteligentny
@Harry Melchior: wszystko spoko, tylko z samego wieku bym nie wyciągał wniosku o tym że ktoś jest dojrzały, a już na pewno nie o facecie który wiąże się z o 12 lat młodszą dziewczyną - dla mnie to raczej wskazówka że jest zupełnie przeciwnie :P

Gówniaro, nie wpieprzaj się w życie siostry. Taka rada na przyszłość- a nuż kiedys się przyda bycie lojalną, i za parę lat to ona nie wygada Ciebie, hm?