Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciezarowka..................

fatalne samopoczucie w ciazy - 10 tydzien. to normalne???

Polecane posty

Gość ciezarowka..................

chce mi sie wymiotowac, ciagle mnie mdli, nie wiem, co mam jesc, bo mnie odrzuca, najchetniej lezalabym w lozku....czy to normalne? jak z tym walczyc?

Ciezko mi cokolwiek na twoj temat odpowiedziec bo ja niemialam ,zadnych takich dolegliwosci.Czuje sie jak przed ciaza,a jestem w 16tyg oczywiscie wszystko jeszcze przedemna.Co doCiebie to mysle ,ze wszystko z Toba oki poprostu kazdy inaczej przechodzi ciaze nic sie niemartw powodzonka:)

JAK.NAJBARDZIEJ.NORMALNE!!!.minie.w.2-gim.trymestrze:).gratuluje.ciazy.i.pozdrawiam:)

A u mnie im dalej tym gorzej :-O tez jestem w 10 tygodniu :-) Ale mam nadzieje, ze jednak minie ....

objawy normalne, ja dziś mam już 16 tydzień i na szczęście takich objawów nie miałam z czego się cieszę :) gratuluje ciąży i współczuję wymiotów, śpij dużo i dbaj o siebie

dla mnie pierwszy trymestr tez byl ciezki, nie tyle przez nudnosci, ktore nie doskwieraly az tak bardzo, ale przez ogolne zmeczenie, sennosc i bole glowy. moglabym spac caly dzien gdybym mogla...niestety, chodzac do pracy nie ma takiej mozliwosci:). teraz zaczynam 3 trymestr i jest duuuuzo lepiej. i Tobie sie poprawi. pozdrawiam!