Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dziwny problem

Problem z pęcherzem-czuję straszne parcie a sikam mało

Polecane posty

Gość mam dziwny problem

Normalnie jakbym miała problemy z prostatą :) żartuję z tego,ale tak naprawde jest to strasznie kłopotliwe jak np jestem gdzieś z wizytą i po krótkim czasie czuje parcie jakby mi miał pecherz pęknąc przy najlzejszym ruchu :( A jak pójdę do toalety to niedużo sikam.Wkurza mnie to,bo często budzi mnie to w nocy.Co to może byc i jak z tym walczyc?

Gość -x-
pieczenie czujesz?

Gość Martinka87
zrob badanie moczu moze to być jakiś stan zapalny

To może być zakażenie układu moczowego. Trzeba zrobić badanie ogolne moczu oraz mocz na posiew na początek. U młodych seksualnie aktywnych kobiet to dośc częsta przypadłośc.

Gość mam dziwny problem
Nie mam żadnych dolegliwości,nie współżyję.W ogóle mam tak od dość dawna że często sikam,ale wcześniej nie czułam aż takiego parcia,od kilku tygodni tak mam

Gość stokrota.
Badania i jeszce raz badania. Te kłopoty to może dopiero byc wierzchołek góry lodowej. U mnie skończyło się na diagnozie - pęcherz nadreaktywny.

Gość stokrota.
Teraz jestem na jakimś nowym leky - vesicare. Stosuję dopiero od tygodnia. jak minie trochę czasu to dam znac ja mi idzie. jakie daję ten lek efekty.

Gość a brała może któraś z Was
Ditropan lub Driptane?Jak efekty po nim?Działał?

Gość a brała może któraś z Was
up:)

być może za mało wody pijesz. Ja tak mam kiedy mało piję. jesli coś takiego mi się przydarzy to wtedy usiłuję wypić bardzo dużo wody, tak żeby wreszcie chciało mi sie porządnie sikać. Być może masz piasek i kiedy mało sikasz on charata Twoje przewody. Kiedy dużo pijemy to wtedy sie to rozcieńcza. Kup sobie urosept i popijaj co chwilke jakąś wodę. Miałam usuniętą nerkę z powodu kamicy, w drugiej też coś nie ciekawie więc wiem jak to jest. Pozdrawiam Ps. powinnaś również zrobić badania bo skoro tak się dzieje u Ciebie to znaczy że coś jest nie w porządku