Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszla mamaamam

maja, zuzia, emilka liliana- ktore imie najladniejsze? prosze o rady

Polecane posty

Gość przyszla mamaamam

Gość Edek111
Kurva, kieruj się odpowiedziami na kafeterii co do imienia dziecka, to mam nadzieję, że jak kiedyś się dowie, że jego imię zostało przelicytowane na jakiejś kafeterii, to cię kiedyś zabije. Pozdro dla głupiej mamusi.

Gość zuza lub maja

Gość pamietaj o tym ze...
im bardziej nietypowe i wymyslne imie nadasz swojemu dziecku, tym bardziej inne bedzie ono czulo w grupie rowiesnikow (mama na mysli wczesne dziecinstwo). Z obserwacji moich kolezanek widze ze im mniej spotykane miala imie, tym na wieksza pojebke wyrosla. A poza tym to co ty, seriali sie naogladalas?

Gość szkiełko k
Nie gadaj bzdur, jakbym miałam na imię Kasia, Ola, Ania szlag by mnie trafił... nigdy mi moje mało popularne imię nie przeszkadzało, a koło 15 roku życia zaczęłam je baardzo doceniać. A do autorki topicu: Maja lub Liliana Maja, bo ostatnio spotkałam fantastyczną dziewczynkę o tym imieniu i mi zachciało się nazwać tak (kiedyś tam) córkę... Liliana, piękne a poza tym kojarzy mi się z imieniem córki Agaty Mróz... to taki mój osobisty sentyment... :(

Gość depeche 15
Lilian. tak jak w piosence depeche mode :P No a poza tym, piekne imie... romantyczne i intrygujace

Liliana, bo kojarzy mi się z kwiatami i jest rzadko spotykane. Sama mam pospolite imię i uważam to za przekleństwo. Na roku jeszcze 9 dziewczyn ma to same imię co ja.

jak dla mnie dorosła kobieta o imieniu zuza... no coz brzmi smiesznie, emilka kojarzy mi sie tez nie za dobrze Lilianna lila ładnie

Gość lileczkaaaaaaaaaaa
ja mam na imie Liliana !!! i powiem wam, ze w okresie szkolnym nie pamiętam jakiś większych problemów z imieniem, chociaż w gimnazjum juz się czepiali i denerwowało mnie jak nazywali mnie Lidką. A jak sie nieraz przedsatwiam to reakcja jest taka: \"Linka???!!!\" a potem mówią i tak Lidka. i czasem jak cłżowiek nie wie, ze forma skrócona to Lilka, Lila to mówią do mnie Liliana i to takie krempujące, bo przecież to tak samo jakby do Magdy mówili ciągle Magdalena, a do Basi Barbara. Ale ogólnie mężczyznom bardzo podoba sie to imię, no chyba, zę tu nie chodzi o imię tylko o osobe, która je nosi :D

Gość szatynkaaaaaaaaaaaaaa
a jakie sa zdrobnienia od liliana?

Gość lileczkaaaaaaaaaaa
Lila, Lilka, koleżanki mówią do mnie Lileczka, a faceci czasem Liluś

Gość bjubfugh
wedlug mnie najlepsze z tych to Maja. Dla mnie Liliana dziwnie, nawet nie wiadomo jak mowic: Lilka?:| jakas porazka. A dla doroslej osoby juz w ogole. Nic, tylko sie pociac

Gość lileczkaaaaaaaaaaa
nie podoba ci sie Lilka? jestem dorosłą osobą a inne dorosle osoby mówią do mnie Lila i co jest nie tak? a jak mówić do dorosłej Zuzi natomiast?

Liliana piekne imie, Maja i Zuzia okropnie pospolite, teraz co drugi malec ma tak na imie, Emilka tez ladne imie :) bylabym za Liliana albo Emilka ( Emilki to madre dziewczyny znam nie jedna taka :)

Gość o kurde nie wierze
po raz pierwszy ktoś na kafe proponuje same ładne imiona :D Emilia mi najbardziej pasuje, ale wszystkie są świetne.

Gość jgjrg
Na Zuzię, jak będzie dorosła można mówić Zuza albo Zuzanna. Ale z tych najlepsze imię to Maja.

Gość misiowakk
magdalena. a co do proponowanych imion...coraz dziwniejszy ten swiat... bez komentarza tez zostawie fakt ze w doborze imion mama kieruje sie forum...

Gość nie lubie jej
zuzia najladniejsze ale oklepane :O

Gość MalinaO
Hmmm najładniejsze chyba Zuzia;) Liliana może i jest imieniem ładnym, nie chciałabym nikogo urazić, ale z doświadczenia wiem,że z tego imienia ludzie sobie żartują... Pozdrawiam;)

zadne z nich :P maja ...kojarzy sie z bajka z czasów komunistycznych zuzia ...z lalka ze szmatek :P emilka ...ma facetów kilka :P a liliana ....po orgazmach zachwiana :P oczywiscie zadne z nich mi nie przypadło do gustu ... Zreszta jak tu ktos wczesniej pisał , to co to za pomysł robic casting dziecku na kafe ? :O

Gość xzcxc
Zadne z tych Zuzann jest w chuj z poprzednich lat, jak był wysyp, Maja jest obecnie na czele, Emilka tez była parę lat temu. Naprawde chcecie nazywać dzieci tak, jak sie juz i tak nazywa co drugie? Liliana moze być, juznajlepsze z tego kramu - przede wszystkim dlatego, ze nie takie do wyrzygania popularne

Gość dariana09
Liliana podoba mi sie najbardziej z tych które podałas. tez myslalam o tym imieniu dla swojej coreczki, chodz zastanawiam sie jeszcze nad Nadią, Amelią i Lenką

Gość dariana09
choć*

Gość lula2
Jak dla mnie imię Emilka najładniejsze :), teraz Maja ma na imie co druga dziewczynka, Zuzia i Liliana jakoś najmniej do mnie przemawiają. :*