Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nika_25

Zakochałam się w brzydalu

Polecane posty

... a zawsze uważałam, że to niemożliwe. Tylko co z tego, skoro on nie odwzajemnia moich uczuć ;(

Niepokojące, że już na samym początku tego uczucia nazywasz go brzydalem. Dlatego lepiej daj sobie z nim spokój i się nie angażuj, bo za jakiś czas jego brzydota będzie cię doprowadzać do szału...Piszę w ten sposób, bo sama przeżylam miłość do brzydkiego.

Gość taa_jedna
oj nika widze popadlas jak ja... ja sie zakochalam w chlopaku z pracy, ktory z tego co wiem nigdy nie byl w stalym zwiazku, a do tego na pewno nie jest przystojny ani ladny. Ale mnie sie podoba, uwielbiam rozmowy z nim i jego charakter, jak dotknie mnie przypadkiem to az mnie ciarki przechodza :) no ale coz, on tez mnie nie zauwaza mimo znacznych sygnalow...

Oj nie napisałam \"brzydal\" w negatywnym znaczeniu. Po prostu obiektywnie jest on niezbyt urodziwy ;) Ale spędziliśmy ze sobą ostatnio dużo czasu i nie dało się w nim nie zakochać. Rozmowy, klimat, jego ciepło, pasje, którymi potrafi zarazić... Niestety on nie chce związku...

Ale napisałaś brzydal. Wyobraż teraz sobie, że on to czyta i co ? jak się z tym czujesz ? a sama jesteś piękna ?

Brzydal dla innych, piękny dla mnie, rozumiecie? A to jak ja wyglądam nie ma tutaj znaczenia. Ale nie jest ze mną źle i zawsze miałam duże powodzenie u facetów.

Gość powiedział Ci dlaczego nie
chce zwiazku ? Czy po prostu nie chce go stworzyc z Toba?

Obawiam się, że nie chce w ogóle. Po prostu z niego taki \"wolny strzelec\", nie lubi się angażować. Miał kiedyś dziewczynę, 5 lat byli razem, zostawiła go, od tamtej pory ma jakiś uraz.

Gość a ile on ma lat

Gość a ile on ma lat
bo znam takiego i opis pasuje, tylko zakochanego po cichu w takiej jednej

Gość ale wtopa
Ale napisałaś brzydal. Wyobraż teraz sobie, że on to czyta i co ? jak się z tym czujesz ? a sama jesteś piękna ? ja kiedys tak napisalam do faceta z ktorym cos mnie łączyło :o ale mi teraz glupio, bo nawet nie myslalam, ze to go moze zabolec. idiotka jestem. przepraszam grzesiu

A co za róznica, czy on brzydki, czy nie? Postawowym problemem jest to, ze nie chce się angażować, co powinno Cię głęboko zastanowić chyba..? A może myślisz, że robisz mu łaskę, że chcesz się z nim wiązać, bo on przecież według ludzi jest brzydki, a Ty zgadzasz się poświęcić i być jego dziewczyną:)? Widzisz może być tak, że on wcale nie uważa siebie za brzydkiego, nie ma kompleksów i szuka dla siebie dziewczyny idealnej, a Ty nie odpowiadasz jego gustom? Nie do uwierzenia, ale prawdopodobne.

Gość a ja w pięknisiu
był piękny , wysoki, wysportowany , włosy blond , oczy niebieskie , szarmancki, romantyczny, zadbany, kulturalny, dowcipny, Po prostu cud miód, Po 15 latach małżeństwa zostały tylko oczy.

to jakieś kiepskie zakochanie skoro twierdzisz,że on brzydki.