Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawia mnie to bardzo

dlaczego duchy zostaja na ziemi czemu te dusze nie chca odejsc

Polecane posty

Dusze po śmierci często nie wiedzą lub nie wierzą w to, że umarły. Nic się dla nich nie zmienia. Przeoczyły własną śmierć i sądzą, że nadal żyją. Nie uświadamiają sobie, że mogłyby pójść do swiatła. Uważają, że jako żywi nadal należą do Ziemi..... i strasza:o:o:o

Gość
Nie ma czegoś takiego jak duchy :o zgodnie z wiarą katolicką ukazują się nam anioły :)

Też słyszałam o tym, co mówi Iwa. Ale słyszałam tez, że niektórzy ludzie nie chcą po prostu umierać, i zostają na ziemi, jako duchy. I cierpią. Dlatego straszą :o

neurosa1 (gunjax@wp.pl) Nie ma czegoś takiego jak duchy zgodnie z wiarą katolicką ukazują się nam anioły Neurosa1 już Cię lubię :) Szkoda, że moderatorki nie wiedzą, że jestem aniołem :classic_cool:

Gość
pewnie nie są katoliczkami :p

a czemu te dusze cigle w tym samym miejscu sie pokazuja:oi laza tam

neurosa1 (gunjax@wp.pl) pewnie nie są katoliczkami Z całą pewnością. Boga się nie boją i kasują niewinnych ludzi i tematy jak leci :P

zastanawia mnie to bardzo a czemu te dusze cigle w tym samym miejscu sie pokazuja i laza tam Widocznie w tym miejscu jest fajnie. a może akurat wypadło im tam 5 złotych i szukają?

Ma to na celu... Jakby to napisac? Przebudzenie się duszy, uświadomienie jej, że już nie żyje.... DUCH BIMBAŁKA :D

Gość .jnknl
sssie filmów sajen fikszon naogladałaś, ni ma duchów :p

...Iwaaa.... Ma to na celu... Jakby to napisac? Przebudzenie się duszy, uświadomienie jej, że już nie żyje.... DUCH BIMBAŁKA :( a właśnie, ze żyję w erotycznych fantazjach kafetarianek :classic_cool:

ale jak nie zyje nie kumam:( chyba wlasnie o to chodzi bo sa przywiazane do danego miejsca

dirty bIonde so.. jesteś jednorożcem, a nie aniołem NIe mam rogu na głowie ) masz mnie za skończoną blonde? :classic_cool:

dirty bIonde dirty bIonde so.. jesteś jednorożcem, a nie aniołem NIe mam rogu na głowie ) masz mnie za skończoną blonde? Mam Cie za moją nową koleżankę :) :) :) Jestem aniołem z rogiem - długim, centkowanym i nie krętym :classic_cool:

Energiczna Trzydziestolatka (nachtengel@interia.pl) A to jakies zlosliwe te anioly - stukaja w kaloryfery... strasza koty... Ja nie stukam w kaloryfery i lubię koty. A najbardziej kociaki :P

Jestem aniołem z rogiem - długim, centkowanym i nie krętym ) to dobrze, nadgięty w każdą strone dziwnie wygląda :classic_cool:

zastanawia mnie to bardzo ale jak nie zyje nie kumam Większość dusz, które zginęły np. wypadku najczęściej pozostaje w miejscu, w którym się on wydarzył, wciąż go odtwarzając. Dlatego by uswiadomic jej wlasnie ze nie zyje....