Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawia mnie to bardzo

dlaczego duchy zostaja na ziemi czemu te dusze nie chca odejsc

Polecane posty

A to nie jest tak ze widzimy dusze ktore czuja ze czegos nie zrobily lub nie dokonczyly na ziemi?

dirty bIonde Jestem aniołem z rogiem - długim, centkowanym i nie krętym ) to dobrze, nadgięty w każdą strone dziwnie wygląda Ale może lepiej naciskać na punkt G (podobno wtedy grawitacja przestaje na chwile istnieć) ;)

dirty bIonde Jestem aniołem z rogiem - długim, centkowanym i nie krętym ) to dobrze, nadgięty w każdą strone dziwnie wygląda Ale może lepiej naciskać na punkt G (podobno wtedy grawitacja przestaje na chwile istnieć) ))))) rujnujesz mój światopogląd 😭

Człowiek uczy się przez całe życie. a duch....? O kurcze nie wiem ) do póki zaś go nie zbanują :P

dramaqueen Jest mnostwo powodow.... Np. powodem jest chęć skorygowania błędów, popełnionych w dotychczasowym życiu. Myślą one, że pozostając po tej stronie będą mieli możliwość naprawić to, co źle zrobili albo pozostawiły kogoś, kim trzeba się opiekować np. małym dzieckiem...

dirty bIonde Człowiek uczy się przez całe życie. a duch....? O kurcze nie wiem ) do póki zaś go nie zbanują Ducha nie można zbanować, krąży jako widmo pod różnymi nazwami :P Moze duch musi się uczyć całą wieczność? A podobno duchy miały wszystko wiedzieć :(