Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 1991monika

DIETA DR HAYA - od dzis kto ze mna???

Polecane posty

Go艣膰 1991monika

jestem bardzo zainteresowana ta dieta... duzo o niej czytalam i jestem pod zdumieniem ze nielaczenie ze soba okreslonych produktow takbardzo sprzyja odchudzaniu xD a wiec ja zaczynam dzis:) czy ktos sie przylaczy???

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 1991monika
dodam jeszcze iz waze 73 kg przy wzroscie 172 cm a moja waga docelowa jest 62 kg ZACH臉CAGO ODCHUDZANIA :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jest to bardzo podobne
do "diet" pana Tombaka. Nie od dzis wiadomo ze nie powinno sie 艂膮czyc bia艂ek z weglowodanami. A ta trzecia grupa to prodkuty 偶ywe i t艂uszcze kt贸re mozna 艂膮czyc albo z bia艂kami, albo z weglowodanami zycze wytrwania:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 1991monika
eh... a my艣la艂am ze ktos mi pomoze na tym forum... wesprze... poodchudza sie ze mna...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 JoeMaria
Hej jest tu kto艣 jeszcze?:) Ch臋tnie bym si臋 przy艂膮czy艂a do wsp贸lnego odchudzanie z t膮 dietk膮:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 laptu艣
Hej dziewczyny ;-))) Ja si臋 chetnie do艂膮cz臋 zaczynam od jutra mam nadziej臋, 偶e nie b臋d臋 mia艂a problem贸w z komponowaniem posi艂k贸w. B臋d臋 zdawa膰 relacj臋 jak mi idzie. Najgorsze jest to, 偶e nie mo偶na pi膰 kawy ja pij臋 dwie dziennie wi臋c mo偶e by膰 ci臋偶ko. Nie wiecie czy mozna chocia偶 bezkofeinow膮? Pozdrawiam ;-)))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 JoeMaria
Hej laptu艣:) Wygl膮da na to, 偶e tylko my dwie tu jeste艣my:) Mo偶e z czasem kto艣 si臋 jeszcze przy艂膮czy... Co do kawy to niestety nie wchodzi w gre:( Musisz jako艣 przetrzyma膰 pierwsze dni bez kawy ale my艣le, 偶e po kr贸tkim czasie powinna艣 si臋 przyzwyczai膰:) Na szcz臋艣cie nie mam tego problemu, moje jedyne uzale偶nienie to s艂odycze ale od dzi艣 biore si臋 za siebie! :D Zobczymy jak to b臋dzi臋...jeszcze nigdy nie stosowa艂am tej diety, a szczerze mam nadziej臋, 偶e ta w ko艅cu zadzia艂a na mnie! Pr贸bowa艂am ju偶 wielu restrykcyjnych diet ale nie mam sinej woli:( A ile chcia艂aby艣 zrzuci膰? Ja 7kg! Pisz jak Ci idzie! Pozdrawiam Ci臋 serdecznie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 laptu艣
Hej JoeMaria ;-))) Faktycznie jeste艣my tylko dwie ,ale mo偶e jeszcze kto艣 si臋 dol膮czy a jak nie to trudno powspieramy si臋 we dwie :-))) Chia艂abym schudn膮膰 15kg wi臋c niestety mam dwa razy wiecej roboty do wykonania ni偶 Ty ;-(((.Do wakacji jeszcze troch臋 czasu i mam nadziej臋, 偶e sie uda.Zapisa艂am si臋 na bie偶ni臋 pod cisnieniem podobno daje dobre rezultaty dzi艣 id臋 pierwszy raz. Mam jeszcze problem odno艣nie przerw miedzy posi艂kami, mo偶e Ty mi pomo偶esz?Czyta艂am,偶e powinno by膰 4godz przerwy miedzy posilkami a ma ich by膰 5(razem z dwoma przek膮skami)to co艣 mi sie nie zgadza. Zam贸wi艂am ksi膮偶k臋 w empiku mam j膮 dosta膰 w pt , mo偶e tam b臋dzie napisane. Jak Tobie idzie dietka? Zmartwi艂a艣 mnie t膮 kaw膮 a mo偶e chocia偶 zbo偶owa???? Pozdrawiam serdecznie ;-))))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fifi niezapominajka
Witam dziewczyny mog艂abym sie do was do艂aczy膰?:) ale od jutra dopiero. Musze wczytac sie bardziej qw zasady tej diety;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 laptu艣
Witam now膮 kole偶ank臋 ;-))) Ja ju偶 czytam wszystko z netu od trzech dni i musze powiedzie膰, 偶e nadal mam wiele pyta艅.Wcale nie jest taka prosta,bo trzeba si臋 jej nauczy膰,ale damy rad臋 ;-))) Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fifi niezapominajka
Super ja mam bardzo du偶o do zrzucenia. Waze 86 kilo bo schudlam przez ostatni tydzie艅 kilogram:) Chcialabym na poczatek schudn膮膰 te 6 kilo bo ide na komunie w maju i chcialabym 艂adnie wygl膮da膰:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fifi niezapominajka
No i co dziewczyny? Poucieka艂y艣cie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 JoeMaria
Hejka ju偶 my艣la艂am, 偶e Was nie ma:) Wszystkie fora o tym temacie wygasaj膮:( Nie wiem tylko czy z powodu, 偶e dziewczyny osi膮gaj膮 efekty i znikaj膮 czy odwrotnie...!:) Laptu艣 zbo偶贸wka jest zdrowa i chyba nie trzeba sobie a偶 tak wszystkiego odmawia膰:) tylko nie wiem do jakiej grupy j膮 zaliczy膰 wi臋c mo偶e lepiej pi膰 j膮 osobno z samego rana! Z tymi przerwami mi臋dzy posi艂kami faktycznie jest co艣 nie tak! Nie daje rady tego pomie艣ci膰... 5 posi艂k贸w z 4-ma godzinymi przerwami wychodzi 20h, a doba ma 24 z czego 艣pimy jakie艣 8/9 czyli nie ma takiej opcji by to po艂膮czy膰:) Jestem na diecie od dw贸ch dni i jem 3 posi艂ki dziennie i tylko jedn膮 przek膮ske jak mi si臋 uda! Puki co idzie mi ca艂kiem dobrze wi臋kszych zachcianek nie ma:) Wa偶y膰 si臋 b臋d臋 co tydzie艅! Faktycznie masz do zrzucenia wi臋cej ode mnie ale to nie znaczy, 偶e masz mniejsze szanse na osi膮gni臋cie efektu!:D Napisz jak pierwsze zaj臋cia z bie偶ni膮 pod ci艣nieniem! Bardzo jestem ciekawa jak to wygl膮da! fifi niezapominajka pewnie, 偶e mo偶esz do艂膮czy膰! Witamy Ci臋 serdecznie! Im nas wi臋cej tym ciekawiej:) Czyta艂am, 偶e ta dieta pomog艂 wielu osob膮 i nie jest a偶 tak rygorystyczna! Do tego chudnie si臋 do艣膰 szybko bo oko艂o 2,3kg tygodniowo:) Do us艂yszenia papa:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 laptu艣
Hejka ;-)) Fakt te godziny s膮 dziwne, ale dzis wyczytalam, ze sniadanie jesli zaczniemy o 9 to potem o 11 drugie sniadanie,14 obiad bialkowy 16 podwieczorek najlepiej warzywa 18 kolacja weglowodanowa bo szybciej sie trawi niz bialka dlatego wieczorem. Tez zwrocilam na to uwage , ze fora o tej diecie umieraja i mam nazieje ,ze z powodu super efektow ;-))). Na biezni by艂o super zaklada sie takia spodnicei wchodzi do takiej kabiny otwartej z gory maszerujemy 30 min w pr贸偶ni nie jest to proste , bo ciagnie do dolu ale jak pare razy pochodze to nabiore kondycji ;-))).moja kolezanka po 10 razach stracila 8cm (diete tez stosowala ale nie nasza) Fifi na pewno dasz rade ...wszystkie damy ;-)))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 JoeMaria
Fajna sprawa z t膮 bie偶ni膮! Niestety u mnie w mie艣cie raczej nie ma czego艣 takiego:( Chocia偶 przez ostatnie dni te偶 u偶ywam ''bie偶ni'':P Razem z mam膮 wyje偶dzamy za dwa tygodnie i teraz trzeba lata膰 po sklepach i wszystko za艂atwia膰... Takie ca艂odzienne spacerki te偶 si臋 pewnie przyczyni膮 do zrzucenie kilku kg:) Pozdrawiam Ci臋 serdecznie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 laptu艣
Masz racje kazdy rodzaj ruchu jest bardzo wskazany,ja tez sie duzo ruszam i powiem Wam, ze juz jakos mi juz lzej mimo ze diete stosuje dopiero 3 dzien zwarze sie po tygodniu i zobaczymy mam nadzieje ze bedzie chociaz ze 2kg w dol... zapomnialam napisac moj wzrost 162 waga 78kg :-((( waga docelowa 63kg i bylabym szczesliwa. na dlugo wyjezdzwsz?? milego dnia dziewczyny ;-)))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fif

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fifi niezapominajka
oj co艣 mi nie wysz艂o;P Witam dziewczyny!!!!! Ja zjad艂am na 艣niadanie du偶e jab艂ko teraz chyba zjem jakie艣 ugotowane ze 2 jajeczka z pomidorkiem i og贸kiem kiszonym;) Jestem ciekawa jakie b臋d膮 efekty;) Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fifi niezapominajka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fifi niezapominajka
Co jest z wami dziewczyny. Czy偶by temat upad艂?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 JoeMaria
Hej kochane:) niestety tylko my trzy tu jeste艣my i nikogo poza tym...:) Mam nadzieje, 偶e ten temat nie upadnie mimo, 偶e ruch taki malutki:P Dzi艣 m贸j 3-ci dzie艅 na diecie ale efekty ju偶 jest! Czuj臋 si臋 troche l偶ejsza ale zwarz臋 si臋 dopiero w poniedzia艂ek! Te偶 mam nadziej臋 na 2kg:) wzrost 165 waga 61 cel 53/54 Wyje偶dzam na 2miesi膮ce startuj膮c od 15-go kwietnia:) czyli za 3 tygodnie i mam WIELK膭 nadziej臋, 偶e do tego czasu uda mi si臋 zrzuci膰 te 8kg:) fifi niezapominajka jaka jest Twoja waga docelowa? i ile masz wzrostu? Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 laptu艣
... o szkoda JoeMaria ze ze wyjezdzasz az na 2msc bo zostaniemy we dwie z Fifi ;-(...chyba , ze bedziesz miala neta ja tez dopiero od 3 dni na diecie a juz wlasnie zgrzeszylam i nie wytrzymalam i wypilam szklanke kawy z mlekiem wiedzialam , ze z tym bedzie problem :-((( no coz tak bywa miejmy nadzieje , ze jak czasami ulegne to nic nie bedzie.... ...a swoja droga to Ty JoeMaria to przy swoim wzroscie wcale duzo nie wazysz ja bym chciala tyle wazyc ;-))) my z Fifi bedziemy musialy dluzej popracowac ;-)) pozdrowionka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kawk臋 mo偶na...
Dlaczego odmawiacie sobie kawy? Przecie偶 w tej diecie mo偶ecie je艣膰 i pi膰 wszystko co lubicie...Je艣li macie za ma艂膮 wiedz臋 to polecam poczytanie na forum o diecie. Bardzo pomaga. Ja na pocz膮tku te偶 mia艂am k艂opot z opanowaniem wszystkiego. Stosuj臋 sie ju偶 6 miesi臋cy i zgubi艂am 16kg....Polecam bardzo! A kawke pic najlepiej ze 艣mietank膮...POzdrawiam serdecznie!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 laptu艣
Hej ... barzdo mnie zainteresowalo to co napisalas bo ja czytalam w necie i WSZEDZIE jest napisane ze kawy nie mozna i mocnej herbaty....zamowilam ksiazke ale jeszcze nie mam bylabym bardzo wdzieczna jesli przeslalabys mi link do tej strony ;-))) bo szczerze mowiac to pomimo ze duzo juz czytalam na ten temat to jestem nadal badzo zagubiona :-((( z gory bardzo dziekuje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nie ma sprawy...
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3748974 Naprawd臋 warto poczyta膰...Jak masz ochot臋 to przy艂膮cz si臋 do tego forum...Zapraszam. Ja na pocz膮tku stosowania diety, ci膮gle czyta艂am forum...strona po stronie! Wszystko co wiem ,wiem stamt膮d. Pozdrawiam i powodzenia!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 laptu艣
Strasznie Ci dziekuje oczywiscie chetnie sie dolacze, bo tak jak mowie mimo tego ze juz tyle czytalam to wziaz mam tyle pytan inie ma kogo zapytac wiekszosc forum na ten temat wymarla a tego twojego niestety nie zauwazylam ..........moze wszystkie trzy sie dolaczymy bo tu jestesmy tylko we trzy -co Wy na to dziewczy?? jeszcze raz DZIEKI !!!! POZDRAWIAM

Udost臋pnij ten post

Cze艣膰 dziewczyny, Mam nadzieje ze jeszcze nie zrezygnowa艂y艣cie z tego topiku. Zaczynam dietk臋 od dzisiaj i szukam wsparcia, poniewa偶 moja silna wola jest bardzo s艂aba. Mam w planie pozbycie si臋 wielu kilogram贸w t艂uszczyku. W wakacje mam weselicho i chcia艂abym schudn膮膰 do tego czasu. Licz臋 na Wasze wsparcie i obiecuj臋, 偶e r贸wnie偶 b臋d臋 Was wspiera膰 w chwilach s艂abo艣ci. pozdrawiam Mary艣ka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 iffi__
mam nadziej臋, 偶e wam si臋 uda艂o :-) ja chyba dzi艣 zaczn臋 eksperymenty z t膮 diet膮. Wydaje si臋 by膰 najrozs膮dniejsza ze wszystkich znanych mi diet, zach臋ci艂 mnie post http://dietasouthbeach.net.pl/2010/10/19/dieta-dr-haya/ , pozytywna ocena mimo wszystko, teraz jestem na etapie poszukiwania przepis贸w :-)

Udost臋pnij ten post

jest tu ktos????????? zastanawiam sie nad dieta ale samej bedzie 偶le dietowac :) jest ktos ch臋tny????????

Udost臋pnij ten post