Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SisterSisterTruffic21

Mój Tata wólgarny i mówi bardzo prostacko i..

Polecane posty

powiedziałam mu ostatnio,że osoba ktora reprezentuje sobą taki poziom na pewno nie ma racji w niczym, nie jest dla mnie autorytetem, i nie będę sie z nim liczyla dopuki nie nauczy sie normalnie oddzywać. Jako ojciec powinien sie liczyc ze slowami, a nie co 2 słowo klnąć i wyzywać mnie i siostre. Na koniec powiedział, że jestem dle niego zerem bo nie dostałam się na studia. I, że nie interesuje go już, mam sobie sama radzić i prosciej mowiac "spierdalac" bo jestem juz dorosla. Siostra jest dopiero w gimnazjum,ale jej tez sie czepia o wszystko. Niestety mam Ojca prostaka. Powiedzialam ze nie bede rozmawiala z kims kto nie potrafi zachowac sie jak ojciec i juz sie tydzien do mnie nie oddzywa. Mozecie cos doradzic?

nie dać się zastraszyć i odpowiadać na wyzywanie ; też cię lubię '' - czasem pomaga :o

Gość kaszka21
no to sie wyprowadz z domu -wynajmij sobie jakies mieszkanie znajdz sobie jakas prace-po co masz sie denerwowac

Gość wUlgarny

tylko że mnie to strasznie rani:( czuje sie niedowartościowana, jestem zgaszona i nieśmiała bo zawsze mnie mieszał z błotem. Nie mam na niego sposobu. Najlepsze jest to że wyzywa mnie a na nastepny dzien chce ze mna rozmawiac jak gdyby nigdy nic;/ lalam na to..ale jak powiedzial, że ma w dupie moje zdrowie i mnie bo jestem dorosla to przepraszam bardzo, ale ja mu tego nie zapomne, bo takich slow sie nie zapomina.

Gość karinnnnnnnnn
ja cię dokładnie rozumie mój tata w prawdzie nie knie ale ma swoje racje i docinki , wciagle przytacza mi co widział w telewizji , nikt nie chce z nim rozmawiac bo on zawsze ma racje , nie mam w nim autorytetu ,

łatwo mówić wyprowadz sie:( uzalezniona finansowo jestem, nie umiem znalezc pracy :( cholerne bezrobocie

Gość karinnnnnnnnn
ja juz nie zwracam uwagi co tata mówi do mnie niestety nie mam z nim dobrego kontaktu moze dlatego że mama nas prze pierwsze 6 lat sama wychowywała bo tata , pracował za granica ,

Gość karinnnnnnnnn
no bezrobocie jest straszne teraz w polsce , niestety prace jest bardzo trudno zlales , cały czas sie słyszy o zwolnieniach

mój tata używa tekiego języka jak margines społeczny gdzieś w melinach. i to mnie boli.. nie nadaje sie na ojca, bo jak on sie do wLASNYCH DZIECI ODDZYWA? zero w nim kultury. do czego to doszlo zebym wlasnego ojca musiala kultury uczyc? czy on sie jeszcze zmieni? teraz ja bede mu wrzucac, postanowilam ze juz sie nie dam. tylko ja bede to robic bardziej na poziomie, nie znize sie do takiego jak on ;/

a masz faceta ? tylko uważaj , jak szukasz to bardzo chcesz żeby był kompletnie inny niż ojciec , tylko częśto niestety wychodzi nie po naszej myśli :o

Gość karinnnnnnnnn
niestety nic ci nie doradze , wiem jaki masz problem rozumie ciebie dokładnie , z moim tata nie da się rozmawiac , bo piepszy za przeproszeniem gupoty , moja mama , nie ma przez to zbytnio przyjaciół , bo nie wychodzi z taa na imprezy , dlatego traz trudno mi znaleś faceta , bo w kazdy widze jakąs wade mojego ojca , nie chce się urzerac tak jak moja mama z tata

będę mowila wprost.. niee bede juz grzeczna dziewczynka ktora trzyma jezyk za zebami. Nasza rodzina jest porządna, normalna tiru riru, a tata tu taką "patologia" rzuca...nie pasuje mi to nijak do wizerunku naszego domu.

Gość Ojciec SisterSisterTruffic21
Ty suczyzno pierdolona ! Do garów jebana wypierdalaj ! Co się dziwko szlajasz po kurwa kafeterii . Tutaj tylko takie zajebiochy jak kurwa ja mogą dupe usadzić a nie kurwa taka sucz z małymi cycami jak ty ! Won !!

Gość karinnnnnnnnn
u mójego taty tez brak kultury w towarzystwie się wydziera , wrzeszczy , nikogo nie dopusci do słowa , zawsze on ma racje , wszystkich gości to wkurwia , zreszta też jeśc nie umie , mama zabrania mu ogladac , kiepskiego bo się do niego stara upodobnic , jeszcze jak oglada uwage albo inne takie filmy z reportażu , komentuje to cały czas , jak się maluje to mi powtarza że jakieś gówno na siebie nakładam , że to cuchnie

mawronka niemam faceta:( mam jakis uraz do facetów,blokade, boje sie ich. jak sie ktoryś zbliza do mnie to od razu ucinam znajomosc. nie potrafie... karinnnnn przez ojca nas tez rodzina nie odwiedza. nigdy nie chodzil z mama na imprezy,

Gość karinnnnnnnnn
okropne , mój tata tak nie knie wogóle nie knie , nie mówi przydkich słów ale to jego zachowanie jest okropne , dobrze ze moja mama tego nie toleruje , i go troche przycisza , bracia tez to maja gdzieś co tata mówi , ale mi jest czasami wstydz jak cos powie na wsi jakies kłamstwo a ja pózniej musze świecic oczami , mój tata jeszcze nie dba o ubiór ,

Gość karinnnnnnnnn
no cos w tym jest ja faceta tez nie mam , jak się któryś do mnie chce zbiliżyć to odrazu ma jakas blokade , nie chce poprostu się urzerac z takim facetem jak mój ojciec na stare lata , szukam faceta miłego czułego na poziomie , nie takiego jak mój tata

Gość wweesdc
Tak poradzę Ci. Dokształć się bo też jesteś prostaczką.

Gość karinnnnnnnnn
ale pomimo tych wad go kocham jest moim tata dał mi zycie . ale niech się troche zmieni

Gość heh mam bardzo podobnie
moj stary tez klnie co rusz;) nieraz slyszalam, ze mam spierdalac, on uslyszal to samo:P smieszy mnie jak sie wkurza, ze ja nie mam szacunku do ojca, natomiast do mamy powiedziec: jestes pojebana czy do mnie, to jak najbardziej czuje sie uprawniony:) olac takiego cieplym moczem, boli mnie tylko to ze nie mam chlopa, z ktorym moglabym gdzies sobie wic gniazdko;/ a mam prawie 21 lat. ale wierze, ze ten dzien nastapi i sie wyprowadze, bo sama raczej nie chce mieszkac, zreszta nie stac mnie na to teraz;/

heh mam bardzo podobnie - wiesz ja zawsze siedzialam cicho, bo mam szacunek do rodziców. a on powinien mieć do córki takze ostatnio stwierdzilam. Kocham go, jest moim tatą, ale jak bedzie na mnie klnął za nic to ja zrobie to samo... tez mnie to boli ze nie mam faceta...nchcialabym stworzyc kochajaca sie rodzine, miec dzieci ktore nie beda slyszaly nigdy od rodzicow takich slow i nigdy nie beda potraktowane tak jak ja.

Gość no wiec ja tez siedzialam cich
cicho dopoki sie nie nauczylam klac:P czyli z jakies 10 lat temu:)))) bez krepacji uzywam wobec niego takich samych slow, no chyba ze odzywa sie normalnie:) tez mam nadzieje ze stworze kiedys normalna rodzine;) 🌻]

ja sie nauczylam przekleństw dzieki tacie.. mam je oponowane do perfekcji ;/ ale nie chce reprezentowac soba tego samego poziomu co on. :/ dzisiaj znowu przyszedl do mnie jak gdyby nigdy nic, rzucil kasą i "wszystkiego najlepszego!!!" :/ wrrrrrrrrrrrrr

Gość miron15
karinnnnnnnnnn !!!! Sloneczko ,ojca nie wybieramy .Przez niego boisz się facetów.Mo ojciec był alkoholikiem i sadystą.Tak jak Ty unikałam facetów,myślałam ,że wszyscy są tacy jak mój ojciec.Trafiam na super mena .Od dawna jest moim mężem.Nie wyobrazam sobie jak mógłby wyzywać naszą córke,tak jak nasi ojcowie .Zyczę wytwałości i powodzenia!!!

Gość moje szanowne 4 litery
Ja też miałam taką samą sytuację w domu :/ Mimo wszystko zawsze go olewałam. Najgorsze co się mnie czepiał to oceny, wiecznie mu coś nie apsowało i to jakiej muzyki słucham. Zawsze mówił mi, ze słucham wyjców, idiotów, durniów i ogólnie używał takich określeń przez co mnie uważał i nadal uważa za taką :(

Gość miał żone miał dzieci
Ty masz ojca prostaka, a twój ojciec ma córkę która nie zna ortografii :o Zacznij zmiany od siebie.

Gość miron15
NIE dobijaj dziewczyny z tą ortografią

miron15 kochanie a gdzie sie "trafia" na takich facetów :) ?

Gość miron15
SISTER! Jestem pewna,że Ci się uda,że poznasz takiego faceta jak ja i nigdy nie będziesz stosowała takich odzywek do Twoich dzieci.Piszesz że mimo wszystko kochasz swojego ojca.Potrafisz wybaczać,to jest Twoja ogromna zaleta.Zyczę Wam dziewczyny dużo SZCZĘŚCIA!!!!!!!!!!! Mnie się udało ,wierzę ,że Wam też .