Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomocyyyy

Weeeeelki dylemat potrzebna natychmiastowa pomoc

Polecane posty

Gość Pomocyyyy

Taka ze mnie d*pa wołowa, że sama sobie z takim wyborem nie poradzę :) Proszę o pomoc wszystkie Panie z dobrym gustem - Które lepsze????? bo ja nie wiem !! tyko szczerze, bo ja w tych butach będę popierdalać prawdopodobnie przez całą wiosnę, a nie chcę wyglądać jak wieśniak. http://allegro.pl/item566503271_fioletowe_baleriny_primark_super_tanio.html http://allegro.pl/item569108982_atmosphere_wiosna_nowe_balerinki_extra_kolor_r_38.html http://allegro.pl/item571701563_atmosphere_hitowe_zielone_balerinki_z_wezlem.html http://allegro.pl/item575996447_piekne_zolte_balerinyna_hit_sezonu_r_38.html

Gość kenechus
dobra nie jestem kobietą ale moje zdanie chyba się liczy nawet bardziej co? :D powiedz najpierw ile masz lat...

Gość tjh
heh... noo, dylemat, że hoho... życiowy problem...

Gość hukurukuut
zielone i żółte :)

Gość Pomocyyyy
Faceci nie mają gustu, więc z zasady nie pytam :) Bez obrazy

żółte są straszne moim zdaniem:O a i kolor nie najmodniejszy..

:D popierdalać to moje ulubione słowo :D zależy jaki kolor lubisz i w jakim kolorze masz większość szafy z ciuchami ;) mi sie podobają zielone, są takie optymistyczne,ale do niewielu rzeczy pasuję. weż fioletowe są niemal jak czarne uniwersalne :)

Gość kenechus
ha ja nie mam gustu, osz Ty...ale i tak pierwsze są najładniejsze :D

Gość hukurukuut
A mi się nawet podobają :D Kolory są zabójcze to fakt. :P

Gość hukurukuut
kenechus.... nie doceniła Ciebie dziewczyna ;) Ale jak wybierasz pierwsze to może faktycznie miała rację ;) :D

Gość kenechus
eh same widzicie ze nie ma sensu pytać o takie rzeczy na forum :P jedna "źiółte źiółte!!" druga "źiółte ble..." mi się fioletowe najbardziej podobają...weź je!!! :D

Gość hukurukuut
ziółte nie są ble ;) I zgadzam się że o zdanie na forum nie powinno się pytać. Co forumowicz to inny gust. A tak na marginesie - jak można kupować buty przez internet? Ja stawiam na wygodę a tego nie da się ocenić patrząc na zdjęcie. No chyba że jest opcja zwrotu na koszt wysyłającego :D

Gość hukurukuut
* sprzedającego miało byc :)

Gość Pomocyyyy
Leżę i kwiczę ze śmiechu z ostatniego postu :D Ale widzę że mój faworyt, czyli bramka nr jeden wysunął się na prowadzenie.

Gość Pomocyyyy
Pytam o opinię na forum, bo nie chce mi się wychodzić na miasto ze zdjęciami i pytać każdego przechodnia o zdanie :p

Gość hukurukuut
to weź fioletowe :P A po co pytać? Sama zadecyduj. To w końcu Ty będziesz je nosiła a nie przechodnie.

Gość kenechus
HA miałem racje od poczatku podobały Ci się te co i mi :D

Gość Pomocyyyy
Niby ja będę nosić, ale jak się okaże, że coś mi w nich nie pasuje i pi*gnę je do szafy na wieczne zapomnienie, to nie chcę brać odpowiedzialności za kolejny nieudany zakup. Niestety za dużo już takich mam :/

Gość studiosae
1. uwielbiam buty atmosphere!

Gość mnie tez sie nie podobał
zólte mi sie nie podobaja. fioletowe i niebieskie sa takie "zwyczajne" zielone dosc oryginalne -przez to wiązanie. ale kwestia czy bedziesz je miała do czego załozyc. (ja bym brała zielone :) lubie ten kolor , mam zielone dodatki- takze ja stawiam na zielen )

Gość Pomocyyyy
Ja również lubię kolor zielony, ale z drugiej strony tak się zastanawiam, gdzie ja pójdę w zielonych butach? Właściwie to do niczego mi te buty nie pasują, ale z drugiej strony - są urocze :) Nienawidzę być rozdarta między przyjemnością a koniecznością :P

Gość xzcxc
Mnie sie osobiscie zadne nie podobają. W takmich butach nie mozna wygladać dobrze - but musi mieć obcas, pieta musi być opdrobinę wyżej, choćby ze 2-3cm, inaczej wyglada sie jak kaczka. Z tych podanych - najlepsze te żółte