Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

ostatnio w 3 dni przed miesiączką kochałam sie ze swoim facetem:to były moje dni niepłodne pękła nam prezerwatywa po trzech dniach zrobiłam test ciążowy czyli w trakcie spodziewanej miesiączki wyszedł negatywnie a ja w dalszym ciągu nie mam miesiączkidziś wypada 29 dzień cyklu czy test w dniu spodziewanej miesiączki mógł zrobiony być za wcześnie ? bo przecież kochałam sie trzy dni przed zrobieniem testu? czy moge być w ciąży? błagam pomóżcie? chciałam jeszcze dodać że niedawno byłam chora i brałam antybiotyki czy one mogą wpłynąć na opuźnienie?

Gość raczej male szanse na ciaze
29 dc to jeszcze zadne opoznienie okresu. Nie stresuj sie to sie pojawi szybciej.

chciałam jeszcze dodac że niedawno byłam przeziębiona i brałam antybiotyki czy one mogą jakos wpłynąć na opóxnienie miesiączki?

Gość raczej male szanse na ciaze
kazda infekcja, oslabienie organizmu czy leki moga wplynac na cykl. Mysle, ze nie masz zupelnie powodow do niepokoju.

Gość shazzzzaaa
to zalezy tez od tego jaki masz cykl... moze owulacja sie przesuneła... moja sasiadka zaszla w ciaze 4 dni przed @ (gdzie domniemywamy ze to dni nieplodne) ale ona miała cykl 21 dniowy... wiec krociutki:) poza tym mysle ze to nie ciaza;) tylko stres i stres...:) no i przeziebienie;)

Gość jak masz cykl 28 dniowy
to dni plodne masz 14-17 dc. To na pewno nie ciaza !!