Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bgyhhhd

W ogóle nie romantyczny i nie uczuciowy partner

Polecane posty

Gość bgyhhhd

Codziennie chodze spać smutna... mam tak mało miłości:(

Gość bgyhhhd
:(

Gość hjhkhhk
pierdolisz od rzeczy

Gość Carolineeeeeee
a chcialabys takiego romantyka, ktory jest kochliwy i tylko pierdoli o milosci u facetow slowa sie nie licza.... nie cierpie romantykow

Gość andre026
co do romantyzmu to zalezy od faceta czy potrafi bo faceci nie sa romantyczni ale nie wszyscy. znam takich co sa do przesady haha :)

Gość gienek..
A KASE PRZYNOSI, CZY NIE? Wozi Twoj tylek samochodem, pomaga Ci na codzien, naprawia w domu to i tamto, podrapie po plecach, powie cos smiesznego? Jesli tak, to w taki sposob wyraza milosc. Amen

Gość gienek..
P.S. A jak chcesz romantyzmu, to wez sobie kochanka. Przez miesiac bedzie Ci nawijal makaron na uszy.

mój też nie jest romantyczny, nie dawno pisałam na ogólnym żaląc się, że nie dostałam nic na dzień kobiet. Tylko wiecie co, przypomniał mi się chłopak, z którym byłam ze 4 lata, i którego rzuciłam dla tego obecnego. Tamten 10 razy dziennie mi gadał ze mnie kocha, wszędzie po mnie przychodził, odprowadzał, był na każde skinienie. To chyba zabiło naszą miłość. Za bardzo mnie osaczył. Choć bym miała zielone włosy, czerwone brwi i dziare na czole mówiłby że jestem piekna. Obecny nie ujawnia uczuc. Tak źle i tak nie dobrze.