Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gala12345

Pytanie dotyczące podkładu.

Polecane posty

Gość gala12345

Może wiecie jaka firma ma bardzo jasne podkłady, ale takie naprawdę jaśniutkie. Jaśniejszy od Max Factor fair. Najlepiej w cenie takiej do 60 zł.

Gość gala12345
podnoszę

Gość kaka2w33
a czemu chcesz takie jasne podklady ? w młynie pracujesz czy co???

Gość Złośliwa
kaka-> Komentarz Ci się udał. Żenada. Widocznie osoba zakładająca ten wątek, potrzebuje takiego podkładu i już. Więc po co te głupie pytanie?

Gość gala12345
Potrzebuję podkładu do swojej karnacji to chyba logiczne kaka i nie trzeba być zbyt inteligentnym, żeby to zrozumieć, oczywiście bez obrazy :) po co podkład o trzy tony ciemniejszy. To chyba nie wygląda zbyt estetycznie prawda ?

Gość poszukaj w Bourjouis
nie pamiętam dokładnej nazwy podkładu ale wydaje mi się, że cała kolorówka zaczyna się od naprawdę jasnych kolorków. TO są podkłady w cenie Maxa Factora, może nawet tańsze. Za to bardzo dobre

Gość kubek z kawa
Hej, hej :) Zarejestruj się i wypełniaj ankiety dotyczące samochodów, kosmetyków, telefonów itp Za nie dostaniesz punkty, jak uzbierasz odpowiednią ilosc pkt mozesz je wymienic na rózne nagrody :D Np doladowania, sprzet agd, bony itp Ja już dostalem toster i suszarkę do włosów :) Zapraszam :) http://www.askgfk.pl/index.php?id=32&L=pl&L=pl&srcid=88&a=33240&b=0&fwf_pimp=e4eef45581b66f84 WYPELNIAJ ANKIETY, ZA NIE DOSTANIESZ PUNKTY A ZA PUNKTY NAGRODY. ZAREJESTRUJ SIE I ODWIEDŹ SKLEPIK. ZAPRASZAM CHĘTNYCH! 🖐️ Hej, hej :) Zarejestruj się i wypełniaj ankiety dotyczące samochodów, kosmetyków, telefonów itp Za nie dostaniesz punkty, jak uzbierasz odpowiednią ilosc pkt mozesz je wymienic na rózne nagrody :D Np doladowania, sprzet agd, bony itp Ja już dostalem toster i suszarkę do włosów :) Zapraszam :) http://www.askgfk.pl/index.php?id=32&L=pl&L=pl&srcid=88&a=33240&b=0&fwf_pimp=e4eef45581b66f84 WYPELNIAJ ANKIETY, ZA NIE DOSTANIESZ PUNKTY A ZA PUNKTY NAGRODY. ZAREJESTRUJ SIE I ODWIEDŹ SKLEPIK. ZAPRASZAM CHĘTNYCH! 🖐️ Hej, hej :) Zarejestruj się i wypełniaj ankiety dotyczące samochodów, kosmetyków, telefonów itp Za nie dostaniesz punkty, jak uzbierasz odpowiednią ilosc pkt mozesz je wymienic na rózne nagrody :D Np doladowania, sprzet agd, bony itp Ja już dostalem toster i suszarkę do włosów :) Zapraszam :) http://www.askgfk.pl/index.php?id=32&L=pl&L=pl&srcid=88&a=33240&b=0&fwf_pimp=e4eef45581b66f84 WYPELNIAJ ANKIETY, ZA NIE DOSTANIESZ PUNKTY A ZA PUNKTY NAGRODY. ZAREJESTRUJ SIE I ODWIEDŹ SKLEPIK. ZAPRASZAM CHĘTNYCH! 🖐️

Gość kruleffna
wg mnie najjasniejsy jaki do tej pory uzywalam to rimmel recover nr 103.jest jasniutki

Gość gala12345
Tyko ja potrzebuje podkładu do cery tłustej i mieszanej, bo mam problemy z cerą. Muszę mieć podkład w miarę kryjący. Znacie taki w jasnym odcieniu :) ?

Gość BeatRYCZE....
może soraya

Gość gala12345
A jaki polecacie puder sypki ? Taki który matowi cerę na parę godzin.

Gość dziewczyna_informatyka
Kup na allegro revlona kolorstay jasnego. W Polsce niestety kolory zaczynaja sie od dosc ciemnych ale na allegro sprzedaja z zagranicy. To jest najlepszy puder na swiecie jezeli chodzi o krycie, dlugosc utrzymywania sie na twarzy. Idealny dla cer, ktore maja cos do ukycia.

Gość gala12345
No właśnie mam zamiar go zamówić dziś :) znasz jakiegoś zaufanego użytkownika, który nie sprzedaje podróbek ?

też zazwyczaj miałam ten problem. kiedyś w Yves Rocher był taki super kość słoniowa, ale wycofali, bo pewnie brak popytu... a widziałaś kość słoniową z AA? ktoś mi polecał, ale jeszcze nie miałam okazjii obejrzeć, ale przynajmniej taniutkie.

Gość gala12345
Tez słyszałam że te podkłady z AA są dobre tylko problem w tym, że dla mojej karnacji za ciemnie :/

a z drogich odpowiadał mi całkiem nieźle (poza ceną) Diorskin nr 100, przy okazji kryjacy i niezle matuje.

Gość gala12345
No właśnie nie jest :) ja mam naprawdę bardzo jasna karnacje. Do tej pory używalam podkładu z Max Factora kolor 100 fair, a i tak jest o wiele za ciemny. Wiesz może czy kolor ivory z Revlonu jest jaśniejszy ?

pamiętam, że kiedyś z Avonu kupiłam bardzo jasny (kolor nude) nie był przy każdym rodzaju podkładów, już nie pamiętam jakiego rodzaju, ale kolor na pewno ten. tylko nie umiem porównać do MF fair, czy na pewno jaśniejszy (ale tak mi się wydaje), jeśli byś miała gdzieś okazję spojrzeć, to sprawdź, może też by Ci odpowiadał.