Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aleeexandra

JAK DZIAŁAJĄ tabletki antykoncepcyjne ????

Polecane posty

Gość aleeexandra

jeśli się bierz ciągle o tej samej porze 21 tabletek i jak ma się 7 dniową przerwe to też się jest zabezpieczonym??? w 7 dniowej przerwie tez się jest zabezpieczonym,występuje wtedy krwawienie z odstawienia..ale przecież w czasie 7 dni nie bierze się tabletek i nie jest się chyba zabezpieczonym... nie wiem... CZY TABLETKA DZIAŁA OD RAZU JAK SIĘ WEŹMIE W PIERWSZY DZIEŃ OKRESU?? POZDRAWIAM DZIEWCZYNKI :)

ulotka, kochana ulotka prawde Ci powie :D TAK działają w 7 dniowej przeriw, TAK od samego poczatku jestes zabezpeieczona (bo po raz pierwszy bierzesz w 1wszym dni krwawienia) to mit ż etrzeba wziąć 3 opakowania żeby zaczeły działac :P

Gość aleeexandra
:) na pewno działają? w tej 7-dniowej przerwie?? przecież w tym czasie nie bierze sie tabletek...

Gość aleeexandra
ok ok ... bo właśnie wczoraj minęło 7 dni.... moja przerwa... dziś zaczynam 2 opakowanie tabletek... boje się bo w czasie 7 dniowej przerwy skończył we mnie....:/

Gość aleeexandra
ok ok ... bo właśnie wczoraj minęło 7 dni.... moja przerwa... dziś zaczynam 2 opakowanie tabletek... boje się bo w czasie 7 dniowej przerwy skończył we mnie....:/

Gość aleeexandra
???????????????????

Gość aleeexandra
???//halo jest tam ktos

jestem wtedy, w tej przerwie miałaś okres, tak? skończył w Tobie... no i co z tego? poziom hormonów w Twoim organiźmie był taki, że nie było możliwe zapłodnienie, zrozum ;) i wyluzuj Po to sa tabletki, a ta przerwa nie oznacza że one nie działają! Uwierz

Gość aleeexandra
BrunetkaWieczorowąPorą >>> :) dziękuję Ci że chcesz ze mną pogadać na ten temat.. tak wzięłam 1 tabletkę w 1 dzień okresu i pozostałe tabletki brałam codziennie o tej samej porze aż mi się skończyło opakowanie... w tamtą sobotę wzięłam ostatnią tab. z opakowania ,dziś zaczynam nowe opakowanie. W czasie tej 7 dniowej przerwy wystąpiło krwawienie (tak z 2 dni to trwało i na 3 dzień troszeczkę ale bardzo mało tego było )

Gość aleeexandra
i jak przyjmowałam te tabletki to nie wiem przy której ale może po 10 tabletce pozwoliłam kończyć chłopakowi we mnie... i nasz stosunek później tak kończył się cały czas przez parę dni, mogę być spokojna?

Gość aleeexandra
??

Gość aleeexandra
ok,dziękuję:)

Gość pomocyyyy-ptysia
jak działają te tabletki ????? ja jutro ide do ginekologa!!!!