Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MlecznaKaFka

Dziwna miesiączka?

Polecane posty

Witam. Ostatnio dostałam okresu i zauważyłam, że krew jest z takim jakby delikatnym śluzem. Ma któraś z Was pomysł co to może być?? Pozdrawiam.

Gość sdfgh
Dostałaś okresu ? Dostałaś okres :O To co opisujesz to prawidłowo złuszczająca się śluzówka macicy. Czasem na początku miesiączki krew jest ze śluzem.

Gość sdfgh
poza tym ludzie, trzymajcie sie dzialow!!!! o miesiaczke pytajci na plodnosc/ginekologia/antykoncepcja, a nie na ciazowym. ciezarne nie maja miesiaczki:O

Gość sdfgh
heh ty nade mną, nie masz pomysłu na swój nick ? Podszyw !!

Gość sdfgh
a po za tym na tym dziele są też kobiety, które miesiączkują a nie tylko same cieżarne wieć nie przesadzaj :O

Gość sdfgh
na dziale kulinarnym tez sa kobiety ktore miesiaczkuja... a na dziale erotycznym te, ktore gotuja i ogladaja seriale... ale czy to znaczy, ze mam zakladac topik jaki mi sie podoba gdziekolwiek? gdyby wszyscy sie trzymali dzialow, bylby wiekszy porzadek na kafe. tyle.

Gość sdfgh
a nik to ty mi kradniesz, nie ja tobie!!!! podszywacz jeden... ja bylam pierwsza z tym nikiem:P

Gość sdfgh
normalne ze ludzie zakladaja topiki niekoniecznie zwiazane z dzialem? ja protestuje!!!!😡

Gość sdfgh
np. tu dziewczyna zaklada topik o temacie HEJ i pyta o refluks zoladkowy, i to wszystko na dziale ciaza... co jedno z drugim i trzecim maja bezposrednio wspolnego?:O