Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stokrotka9

dzieci z niedosluchem-jak uczyc mowy i inne porady prosze

Polecane posty

Kochani forumowicze, moj wnuk ma 13 miesiecy od pierwszego badania przesiewowego w szpitalu wyniki byly negatywne-kolejne badaniana ktoreym poddawano dzicko -negatywny wynik, 8 miesiecy lekarz w szpitalu we wroclawiu zwlekal i trzymal nas w niepewnosci . Na kolejnej wizycie kiedy okazalo sie ze wyniki sluchu znacznie sie pogorszyly inna lekarka zalecila obustronne aparaty sluchowe. Dla rodzicow dziecka i dla nas dziadkow -szok diagnoza dziecko jest niepelnosprawne i co dalej..-moze ktos z WAs ma podobna sytuacje i doswiadczenia i pomoze mi i mojej rodzinie oswoic sie i nauczyc zyc z tym problemem. Prosze o rozsadne wpisy pozdrawiam

Gość grzia
najlepiej skontaktować się z ośrodkiem dla dzieci z niedosłuchem.tam powinni udzielić profesjonalnej pomocy, wskazówek jak od małego uczyć dziecko mówić etc. proszę spróbować poszukać przez internet, gdzie w państwa miejscowości znjaduje się taki osrodek... z jakiego miasta jest pani?

Gość grzia
jeszcze moge polecic pani to forum http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=16350 to akurat dokładnie ukierunkowane na pani problem. pozdrawiam i życzę powodzenia dla państwa i wnuczka...

Gość grzia
oj link nie bardzo wchodzi... zatem proszę wejsć na forum edziecko na www.gazeta.pl tam jest podforum dotyczące dzieci z niedosłuchem i wadami mowy. tam na pewno znajdzie pani potrzebne informacje jeszcze raz pozdrawiam

Gość grzia
myślę ze na tym forum które podałam znjadziesz wiele potzebnych informacji... powodzenia. pozdrawiam