Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co mam stosowac

Sposób na piękną cere

Polecane posty

Gość co mam stosowac

Żeby wypryski i inne świństwa się nie pojawiały a twarz była zawsze ładna i delikatna?

Gość SADFGA
moj sposob na ladna cere, myja ja conajmniej 3 razy dziennie, na dzien nie daje pudru tylko na wieczorne wyjscia (chodze do solarium zeby buzia nie byla blada tylko miala lekko sniady odcien) smaruje kremem nawilzajacym nivea soft i naprawde mam swietna cere:)

Gość SADFGA
i myje ja plynem do higieny intymnej (policil mi go dermatolog jakies 3 lata temu i od tego czasu tak robie)

\"myja ja conajmniej 3 razy dziennie\" zbyt często też nie można myć, woda wysusza twarz ( + żele itp. = ekstremalnie sucha skóra, przynajmniej tak to jest u mnie). A tak po za tym to dobra dieta. Oczywiście jeść dużo warzyw (tych zielonych przede wszystkim) i owoców, mięs (nie zbyt tłustych oczywiście) i ryb. Orzechy, słonecznik itp tez dobrze wpływają na skórę bo zawierają dużo witaminy b12. Aha i oczywiście pić dużo wody która oczyszcza ciało. Nie pić zbyt dużo kawy. Dobrze się wysypiać. Od czasu do czasu maseczka lub peeling. Jest jeszcze dużo innych sposobów ale myślę, że jeśli będziesz się stosować do tych powyżej to to w zupełności wystarczy.