Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smieszna ex-

dziewczyny nie wierzcie KOCHANKOM!!!!!

Polecane posty

Gość smieszna ex-

gdyby ktos mi powiedzial 2 lata temu ze uczucie wygasnie nie uwierzylabym tak go kochalam.

Gość smieszna ex-
ale ze mnie idiotka, ale cala ta syt. dala mi do myslenia i ciesze sie z emoje uczucie powolutku gasnie

Gość waniliowa rozkosz
moje tez jakby mniej gorące i to wtedy, gdy on sie wprowadzil...

Gość smieszna ex-
i dobrze niech gasnie trzeba sie otrzasnac z pieprzonego marazmu!!!!!!!! pijcie dziewczyny za to by nam lepiej bylo ! wszystkiego naj z okazji DNIA KOBIET

Gość smieszna ex-
ktora sie ze mna napije?

Gość Monika...
Nie przeginaj! Dlaczego mam nie wierzyc kochnkowi? Jestesmy ze soba szczerzy, wiemy czego chcemy, wiemy na co mozemy sobie pozwolic, a co jest abslotunie niemozliwe. Wyznaczylismy sobie granice i sie ich mocno trzymamy. Jezeli zyje sie wg przyjetych przez obie strony zasad, jest ok i nie ma problemow. A jezeli sa, to sa wlasnie po to, by je wspolnie rozwiazywac:) Pozdrawiam

Gość MgłaZaOknem
a ja spotykam sie z facetem który ma żone, on jest we mnie zakochany ale ja go traktuje bardziej jak znajomego- który mi pomaga finansowo . I mi pasuje taki układ.

Gość .....dziekuje....
mgla za oknem znajomy pomaga cifinasowo:D ale ladnie to ujelas, ja bym powiedzila, ze to zwykle kurewstwo, nawet nie sponsoring. ta znajomy:D

Gość smieszna ex-
Nie przeginaj! Dlaczego mam nie wierzyc kochnkowi? Jestesmy ze soba szczerzy, wiemy czego chcemy, wiemy na co mozemy sobie pozwolic, a co jest abslotunie niemozliwe. Wyznaczylismy sobie granice i sie ich mocno trzymamy. Jezeli zyje sie wg przyjetych przez obie strony zasad, jest ok i nie ma problemow. A jezeli sa, to sa wlasnie po to, by je wspolnie rozwiazywac Pozdrawiam TO WIERZ powodzenia:)))))))))

Gość wiem co pisze..jak jest
taaaak,wierz dalej..jest szczery..haha dobra bajeczka..jestes bardzo naiwna :D

Gość Monika...
Moje drogie, spotykam sie z nim ponad 3 lata, a znam czlowieka od 15. Wasza zlosliwosc jest zupelnie nie na miejscu. Jestescie niemile, bo moj uklad sie sprawdza, a wasz sie rozpadl? Wyluzujcie dziewczyny:):):)

Gość hahahhhhhhhh
a czy można wierzyć łajdakowi? No chyba że jest się też łajdaczką. Bo jeśli ktoś jest kochankiem/kochanką to znaczy że jest zdrajcą i oszustem. I jak takiemu można wierzyć?

Gość smieszna ex-
monika wierzysz bo masz uklad , UKLAD =sex i nic wiecej , wszystko ci powie by mial dobry sex ocknij sie kobieto

Gość smieszna ex-
Ockniesz sie tak jak ja , glupia bylam teraz mam, ale niech spada dzwoni pisze ale mam juz dosc lajdaka! basta niech spieprza !