Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sleepless

jak go odzyskać?

Polecane posty

Gość sleepless

pare głupich słow, troche nerwów..i wyszło jak wyszło:( powiedział że lepiej bysmy zerwali, że on sie neie potrafi do końca zaangażować itd Ale widzę że on nie jest do konca przekonany że nie chce być ze mną. Gdyby tak było przestałby odpisywac na moje smsmy, odbierać telefony. No a robi to..wczoraj zresztą też sam zadzwonił. Muszę przynajmniej sprobować zawalczyć o to uczucie, bo jeśli tego nei zrobię bede żałować do końca życia. Nie wiem co robić... Czy dać mu czas by to przemyślał? Nie nalegać an spotkania itd Czy moze to jest moment by być przy nim jak najczęsciej? Dać mu odczuc jak bardzo jestem mu potrzebna? Prosze o jakies rady :(

Gość strzele sobie w leb
chodz na wodke

Gość sleepless
prosiłabym o poważne odpowiedzi...

Gość strzele sobie w leb
to jest [powazna odpowiedz. ja tez mam dylematow wiele napijmy sie, rozjasni sie nam

Gość sleepless
alkohol raczej mi nie pomaga na myślenie

Gość sleepless
na prawde nikt nic mi nie doradzi?:(

Gość Marilou
dwa tygodnie przerwy, zadnego kontaktowania sie, a potem stweirdzacie ze albo e prawo albo w lewo.a jesli w lewo to koniec kontaaktow ze soba. dziekuje za uwage

Gość gość
A ja swego czasu zostałam sama po 4 latach związku z mężczyzną którego wciąż kochałam. Czułam ogromną pustkę. Jestem dojrzałą kobietą. Samotność mnie przerażała. Zamówiłam na niego urok miłosny na stronie http://urokmilosny24.pl – wrócił, a wraz z nim moje marzenia.

Gość gość
Mnie życie i związek uratowała wróżka Diana, ona naprawdę zna się na magii miłosnej numer do niej to 708-877-583