Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak o tym napisac

Sport jest szansa

Polecane posty

Gość jak o tym napisac

Gdzie mozna znaleźc jakieś materiały na temat szans jakie niesie za sobą uprawianie sportu. Pełno w necie zagrozen ale o szansach nic nie pisze a musze zrobic lekcje o tym.

Gość jak o tym napisac
no mam temat lekcji sport szansa czy zagrożenie... i o zagrożeniach mam ale o szansach nic.

Gość jak o tym napisac
Kurcze... co kolwiek mi dajcie bo nic nie można znaleźc w niecie.

Gość z ostatniej chwili
Jak ustalili reporterzy programu TVN "Teraz MY" w zeszły czwartek m.in. podczas dyskusji nad rządowym raportem o sytuacji budżetu państwa i w czasie głosowań m.in. dotyczącymi veta prezydenta Donald Tusk wraz grupą najbliższych współpracowników zamiast sejmowej sali wybrał boisko piłkarskie. Ekipa "Teraz MY" nagrała jak od godz. 20.30 przez ponad godzinę Donald Tusk, Grzegorz Schetyna i Roman Kosecki ganiali za futbolówką zamiast podnosić rękę w ważnych głosowaniach i brać udział w debatach. Towarzyszył im także szef Kancelarii Premiera Tomasz Arabski. Dlaczego opłacani za pieniądze podatników politycy zamiast obowiązków wybrali relaks na świeżym powietrzu? Rzecznik Rządu Paweł Graś potwierdził, że premier w czwartek wieczorem grał w piłkę zamiast brać udział w pracach sejmu, bo… zwyczajnie o nich nie wiedział!

Gość jak o tym napisac
to mi sie raczej nie sprzyda

Gość jak o tym napisac
super... bardzo pomocni jestescie