Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 8 Marca 2009

8 MARCA Topik Dla Prawdziwych Kobietek

Polecane posty

Gość 0987867656
Brzydulko fajny prezencik dostałaś:)twój musi szaleć na twoim punkcie, prezent który ci kupił mowi o tym

Gość pffff hehe
myslisz ze jak napisalam jej uwage ze parzysta liczbe kwiatow daje sie na pogrzeb to jestem zdesperowana stara panna?zalosna jestes. ku Twojemu zaskoczeniu jestem mloda kobieta i mam co prawda nie faceta bo juz narzeczonego.i prezentu tez sie doczekalam w tym dniu:P

Gość rybcia w wodziee
"Brzydulko" nie przejmuj się tutaj niektórymi wypowiedziami, jakaś babka zazdrości że twój kochany w tym dniu cioś dla Ciebie kupił, a ta pewnie sama hehehe:)

Gość rybcia w wodziee
pffff hehe dla mnie jesteś żałosną namiastka kobiety która nie zna podstaw kultury.

Gość pffff hehe
TY chyba jestes jakas stuknieta dziewczyno.ja nikogo tu nie jade ani nikomu nie ublizam powiedzialam co myslalam a forum od tego jest.

Gość rybcia w wodziee
Brzydulko inne muszą sie uczepic bo zazdroszczą że twoj facet pamietał o tobie w tym dniu:) a o nich zapomniał, albo inaczej komus innemu te kwiaty kupił zamiast niej:)

Gość diamencik90
od Niego ;P

Gość pffff hehe
ryba chodzi tu o mnie?wez poczytaj dokladnie ja brzyduli nic nie pisalam:/

Gość rybcia w wodziee
pffff hehe to spójrz na powyższe swoje wypowiedzi. Żenada :) Pozdrawiam wszystkie kobietki a w szczególnoci Brzydulcie:) miłego wieczorku 8 marcowego:)***

Gość pffff hehe
hehe to pokaz mi co ja niby takiego pisalam. to Ty jestes jakas nienormalna i nie masz za grosz kultury.ktos sie pod ciebie podszyl a Ty od razu z japa ze to ja.wszedzie widzisz zlo.

Gość pffff hehe
brzydula mi jnikt humoru nie popsuje :) dziewczyna sie mnie czepila nie wiadomo czemu ale to juz jej sprawa. brzydula gratuluje faceta:)

Właściwie ten dzien mnie nic a nic nie obchodz... Synus złozył mi zyczenia, no a męzowi sama upomniałam sie by w tak uroczystym dniu(haha) polazł z pieskiem na spacer) - polazł. od niechcenia westchnąwszy powiedizał,no to wszytskiego najlepszego i już, po kłopocie. A upomniec sie musiałam, ze dzień kobitek po to by polazł z pieksiem na spacer, sam się dotlenił, no a piesek odkasztanił. :P