Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość french fry

Chodzicie na solarium w ciąży?

Polecane posty

Gość french fry

jw

Gość vodkatini
nikt o zdrowym umysle nie bedzie narazal swojego dziecka na jakiekolwiek niebezpieczenstwo.

Gość zona Mańka
nie chcem alem muszem gdyz jak na kazda pożadna emigrantka wdałam sie w romans z kolorowym i do końca nie bedac pewna ojca mojego dziecka uczenszczam rególarnie na solare, zeby miec podkładke ze w razie urodzenia małego czarnego babe wmówic mojemu tepemu polskiemu mezowi ze to wina przedawkowania promieni słonecznych:) a jak juz mały pobedzie z nami troszke i mój młody bystry inaczej maż zdazy sie w małym zakochac ale ciagle bedzie go nurtowało jedno pytanie dlaczego mały nie bieleje to wmówie mu ze za duzo kawy w ciazy piłam:) lub ze to wina jego genów gdyz 10 pokoleń wstecz jego dziadek zgwałcił swoja czarna słuzaca a ze dziecko wyszło z tego białe to wychowali jak swoje z tym ze nie przewidzieli ze co 10 pokolenie czarny gen moze dać o sobie znac:))))))))))))))))))))))))))))

Gość french fry
Nie wyzywajcie mnie, bo ja wcale nie chodzę na solarium, tylko spytałam :] A z tego, co pisze ten lekarz na forum ginekologicznym, to wcale nie jest zakazane :]