Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polelum

wódka+red bull

Polecane posty

Gość polelum

Wypiłam wczoraj na imprezie 3 wódki z redbullem. Poszłam spać około 6 a o 9 obudziłam się zlana potem i przerażona. Zadzwoniłam zapłakana do swojego kolegi z błaganiem żeby przyszedł. Potem do 15 było mi na przemian zimno i gorąco,miałam zawroty głowy, sucho w ustach, chciało mi się płakać. Zasnęłam z powrotem o 14.00 a obudziłam o 16 i czuje się coraz gorzej. Jestem słaba, odwodniona itp... Podkreślam, że nie jest to kac. Mam pytanie czy tak mogła zadziałać wódka+red bull czy ktoś dosypał mi na imprezie narkotyków?

Gość simon cowell
napoi energetycznych nei mzoan meiszać z alkoholem idoci. Po kilku takich drinkach moze stanac akcja serca!!!!

Gość polelum
Wiem o tym...Teraz interesują mnie tylko skutki uboczne. Myślę, że ktoś czegoś mi dosypał.

Gość simon cowell
nie musiał ci niczego dosypywać, 3 drinki red bull+ wodka mogły tak zadziałac poważnie- zalezy od organizmu . Były przypadki zgonów po wypiciu kilku drinkó z napojem energetycznym. Ale ludzie wciaż maja siano w łowie cóż poradzić

Gość dgdgsgdgdsgds
nieźle

Gość polelum
Wiesz, ja piłam to pierwszy raz i na pewno ostatni. Czegoś takiego jeszcze nie przeżyłam. Totalny brak chęci do życia, uczucie duszenia się, drgawki-tragedia:(

Gość dgdgsgdgdsgds
Może zgłoś się do szpitala?

Gość pierdolenie....
ja mieszam i nigdy nic nie było z tego powodu, świetnie to smakuje i nic pozatym

Gość polelum
Poczekam do jutra, to musi przejść. Kur*a czegoś takiego jeszcze nie przeżyłam...Opisywałam objawy koledze a on stwierdził, że wygląda mu to na zjazd po amfetaminie...

Gość nie żadna amfetamina
Kumpela niedawno piła wódke z redbullem to, pomijąc, że na imprezie funkcjonowała jak trzeźwa, a nic później nie pamiętała, to nastepnego dnia miała mega zjazd, podobny jak ten, który opisujesz. W poniedziałek juz było lepiej