Gość markima92 Napisano Marzec 8, 2009 gdzie mogę o tej porze (niedziela 17.30) kupić sznurówki?? obiecałam koleżanka że im kupie w środę ale.. pierwszy dzień... poszłam z inną koleżanką pomoc jej wybrać prezent i potem nie było sensu wracać do pasmanterii.. w czwartek.. zapomniałam i przypomniało mi się w autobusie.. a w piątek .. nawet nie chce mówić poszłam na zajęcia dodatkowe.. i ah//// też zapomniała.. sobota.. wstałam o 12.. zanim się ubrałam uczesałam.. była 13/// i zanim nakłoniłam rodziców żeby mnie podwieźli do pasmanterii była 13.45 a o 14.00 zamykają.. zanim byśmy dojechali była by 14.05 // a w niedziele jest nieczynne.. jestem głupia. .. naiwna.. straciłam chęć do życia.... niby to tylko sznurówki.. ale dla mnie to taki symbol.. że jestem do niczego że nie można na mnie polegać.. że sama na sobie nie mogę polegać .. chce .... chce nie czuć nic .. nie chce więcej nikogo zawieść .... nie chce więcej zawieść siebie../ kto mi powie gdzie mogę kupić te sznurówki.. uratuje moją psychikę... bo zaraz się rozsypie... TAk przez głupie sznurówki.. które są symbolem.. że jestem do niczego... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach