Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milagos

Wybielanie zębów w Białymstoku

Polecane posty

Gość milagos

Czy możecie mi podpowiedzieć gdzie w tym mieście mogę dobrze i niedrogo wybielić zęby? Jestem tu na praktyce i nie za bardzo sie orientuję, a chcę oprawić wygląd zębów przed Wielkanocą, bo siostra się żeni i będę druhną!!! Poradźcie proszę!!!

Gość olus567
dołączam się do prośby

Gość ja tez bym chciala wiedziec
i w ogole moze mi ktos poleci dobrego dentyste

Gość A.g.a
Dobrego dentystę, do którego mozna iść bez żadnego strachu plecam: Edent na Niedźwiedziej 69. Usuwałam kamień pod- i naddziąsłowy, przy okazji miałam piaskowanie. Ze znieczuleniem za jeden łuk zapłaciłam 95 zł (gdzie sam scaling gdzie indziej to 100 za łuk). Słowo daję, że w porównaniu z tego typu zabiegami u innych lekarzy, tu było jak masaż. Pan doktor ma super podejście do pacjenta, nie ocenia, nie krytykuje, doradzi jak tylko może, zrobi dokładny przegląd całej szczęki i zobaczy to, czego inni nie widzą, a Ty wiesz że tam właśnie jest problem. Polecam bez żadnego ale.

Gość gość
Hej! Czy tu jeszcze ktoś zagląda? Szukam dobrego dentysty w Białymstoku. Możecie mi coś doradzić?

Gość gość
Chcesz wybielić wszystkie zęby, czy jeden martwy po leczeniu kanałowym. Koniecznie wybielanie czy może zastanawiałaś się nad piaskowaniem?

Gość gość
Ja wybielałam wszystkie zęby u pana doktora Popko na Suraskiej. Wszystko odbyło się bez problemów, nie płaciłam dużo. Bałam się nadwrażliwości, ale okazało się, że wszystko jest ok. Może dodam, że wybielanie robiłam 3 miesiące temu i efekt jak na razie utrzymuje się bez żadnych zmian.

Gość gość
Hej. A jaki jest koszt leczenia zębów?

Gość gość
Przyznam szczerze, że dokładnie nie pamiętam. Sprawdzałam ceny w kilku gabinetach i u pana Popko było najtaniej, więc tam poszłam. Efekt zabiegu utrzymuje się bardzo długo, więc warto się do niego wybrać.

Gość gość
Hej,ile mniej więcej kosztuje zabieg wybielania zębów u doktora Popko? Mam zamiar nie długo poprawić swoją biel zębów i chciałabym się wcześniej rozeznać. Z góry dzięki za odpowiedź.

Gość gość
U Pana doktora wybielanie zębów kosztuje 450 złoty. Efekty są rewelacyjny.

Gość gość
A jak przebiega taki zabieg u pana doktora?

Gość gość
Hej, ktoś może słyszał o wybielaniu zębów bez nadtlenku wodoru (w gabinecie dentystycznym pod lampą)? Dzisiaj się wybieram na taki zabieg. Ponoć przy tej metodzie problem nadwrażliwości nie istnieje. Wiecie coś na ten temat?